2777
2789
عنوان

گرررمی واس بارداری

144 بازدید | 20 پست

بچا ها من این ماه ک فک میکردم باردارم و پریودن خیلی ناامید شدم دیگ ولی بهم گفتت گرمی زیاد بخور قرص تقویتی عم هم خودم میخورم هم شوهرم امروز موز و دمنوش سرد شده ی گل گاو زبونو دارچین مغز گردو رازیاته گل گاو زبون خرما با یکم زعفرون ریختم تو غذاساز تصمیم دارم روزی دو قاشق بخورم خرما هم زیاد میخورم جدیدا اثر داره بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه بزن و شبا هم اندازه ق چ چایخوری اسفند قورت بده

این اسفندی که شما میگید باید حتما خوراکی باشه

هر اسفندی رو نمیشه خورد.... 

مضره

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه
ممنون عزیزم بنظرتون غذا ها کدوم طبعش گرمه من شوهرم برنج زیاد دوست داره موندم امشب چی درست کنم ک مقو ...

غذاها خب فسنجون گرمه

غذاهایی که از سیر درست شده گرمه

دمنشو‌هایی که تو دوران پریودی میخوریم مثده زنجبیل و دارچین و اویشن هم خوبه

کوکو گردو هم گرمه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
خوب شد منه عجول نرفتم فورا بردارم بخورم😃🤣

😂😂😂😂😂😂😂

این چیزهایی هم که میگم امتحان شده است حتما انجام بده گلم انشاءالله نتیجه بگیری🙂🙂

موقع پاکی روغن دنبه یا روغن زرد و خرما و یکم عسل مخلوط کن و هرروز و هرشب روی شکمت قسمت رحم بذار و با پلاستیک ببند تا پریودی ، شکمتت جوش میزنه اون موقع چند روزی نذار بعدش دوباره تکرار کن

موقع پریودی هم روز ۲ و ۵ و ۹ بادکش گرم قسمت رحم انجام بده ،اگه بری درمانگاه طب سنتی خودشون بلدن کجا بندازن

ایناهم تاثیر داره