2777
2789

شوهرم فکر میکنه یه بچه دیگه داشته باشیم ظلم در حق بچست مخالفتش از نظر من بی دلیل و مسخرست از طرفی میخوام حتما راضی باشه خودش و دلش بخواد چکار کنم به نظرتون از زور استفاده کنم یا نرمش😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خیلی زود دامنت با یه بچه سالم و ناز سبز میشه عزیزم نگران نباش

زنده باشید 🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
انشالله خیلی زود دامنت با یه بچه سالم و ناز سبز میشه عزیزم نگران نباش

ایشون آقا دامنش سبز نمیشه شلوار میپوشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

ببین مردا همیشه دیرمیشه یاد بچه میومفتن بگوهمین بچت ما نباشیم پول بخواد غم داشته باشه کحا بره خواهر براذر می خواد بشنک فکرتو بکن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ببین مردا همیشه دیرمیشه یاد بچه میومفتن بگوهمین بچت ما نباشیم پول بخواد غم داشته باشه کحا بره خواهر ...

میگه خواهر برادری ور افتاده دیگه هرکی بایدخودش بتونه گلیمش از اب بکشه😕