2777
2789

سلام دوست عزیز🌷
من کیف بازی دخترونه درست میکنم که خییییلی دل میبره
یه خونه کامل با تجهیزات😎
کوچولوتون میتونه برنامه tv رو جابجا کنه
لباس های عروسکش رو عوض کنه
حمام ببرتش
کتاب بخونه
لباس بشوره و حتی آشپزی کنه😎

https://www.instagram.com/p/CJYf__RgK_z/?igshid=auc0pcom0pf

مبارک باشه  . نه دیگه. آزمایش خیلی لازم نیست. فقط باید بری متخصص تا سونو قلب بنویسه. اونم بعد از دوماهگی انجام میدن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم😍😍😍خیلی ذوق  زده ام

واااای... چه حس قشنگیه... دوتا بچه دارم ولی هنوز عاشق اون صبح زودیم که بی بی چک مثبت نشون میده  

ان شاالله که شما و کوچولوت روزهای شیرنتری رو سپری کنید.

باهاش از الان حرف بزن. روی تکلم و هوشش خیلی تاثیر داره.

شبها براش کتاب بخون. میگن بهتره داستان پیامبران براش خونده بشه...

من حقیقتا تاثیرش رو روی هوش بچه هام دیدم. مثلا دخترم یک سال و سه ماهش بود سوره کوثر و چندتا شعر حفظ بود. یک سال و ۹ ماهگی، اوایل سوره نبأ رو راحت شروع کرد به حفظ کردن.

من به خاطر اینکه بهش فشار نیاد، نفرستادمش حفظ قرآن، ولی پنج سالگی سواد قرآنی کامل داشت و بدون نقص قرآن میخوند.

پسرمم الان همینه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
واااای... چه حس قشنگیه... دوتا بچه دارم ولی هنوز عاشق اون صبح زودیم که بی بی چک مثبت نشون میده   ...

خدا برات حفظشون کنه😍😍😍ممنون عزیزم چشم💞

فندقای مامان کی میاید