2777
2789
عنوان

جوشای ریز صورت توروخدا بیاین

94 بازدید | 16 پست

بچه ها صورتم جوش ریز داره چیکا کنم برن؟

اگر زشت هستین از این عینکا که گنده هستن و نصف صورتو میپوشونن بزنین بلکه به زیباسازی شهر کمک کنه من خودم ماسک جوشکاری میزنم.من ترامپم با من بحث نکنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل هورمونی نداری؟ اگ داخلی نداری اسفرزه بزن 

اسفرزه چیه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

کرم های ضد جوش

البته راجب اینکه کدوم محصول بهتره نمیدونم چون خودم استفاده نکردم ولی یکی از دوستام استفاده میکرد خوب بود

‹باز میشه این دَر ؛ صُبح‌ میشه‌ این‌ شب ... ☁️💜›
مشکل هورمونی نداری؟ اگ داخلی نداری اسفرزه بزن 

من تنبلی تخمدان دارم ممکنه از اون باشه؟

اگر زشت هستین از این عینکا که گنده هستن و نصف صورتو میپوشونن بزنین بلکه به زیباسازی شهر کمک کنه من خودم ماسک جوشکاری میزنم.من ترامپم با من بحث نکنین 

آره حتما برو دکتر غدد. هیچی فایده نداره فقط دکتر. ماسک و اینا همه موقته تنبلی باید تحت نظر پزشک دارو بده رفع میشه مشکل داخلی تو حل کن اوکی میشه 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
ی نوع دونه های ریزه عطاری داره من چند بار در هفته میزنم.تو  یکم آب میریزم بعد 20 دیقه مثل ژله م ...

برای جوشای قرمز خوبه؟؟من پوستم چربه جوش بزرگ قرمز میزنم چنتا،جاش دیرمیره

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

ببخشید ازکجا مطمن شدی تنبلی تخمدان داری؟

مشکل داخلی نداری؟ کبد و هورمون و اینا؟ 

نمیدونم باید ی آزمایش بدم،پوستم سفیده جوش میزنم خیلی تو چشم،بیست سالمه،پریودامم تقریبا نامنظمه

نمیدونم باید ی آزمایش بدم،پوستم سفیده جوش میزنم خیلی تو چشم،بیست سالمه،پریودامم تقریبا نامنظمه

برو دکتر غدد بگو آزمایش چکاب هورمون و کامل برات بنویسه منم همینطوری بودم رفتم هورمون دادم گفت هورمون مردانت بالاس. دارو داد. دیگ خداروشکر از اون جوشای قرمز و بزرگ و دردناک و چرکی خبری نیس. حتما برو. تا گود نشده جاشون من اشتباه کردم ک دیر رفتم 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

[QUOTE=183818691]برو دکتر غدد بگو آزمایش چکاب هورمون و کامل برات بنویسه منم همینطوری بودم رفتم هورمون دادم گفت هورمون ...[/QUOTEداروها رو قطع کردین برنگشت جوشاتون ک،؟؟باید بگم دکتر غدد بنویسه یا پزشک عمومی هم میشه؟فردا از دکتر پوست وقت گرفتم فک کردم خودش مینویسه