2777
2789

خیلی دلم گرفته قلبم درد میکنه چهار روز گذشته نه اون زنگ زده نه من 

دلم ازش شکسته

برام دعاکنید حالم بده روزی 4 تا قرص میخورم دعا کنید برایه دله شکستم 

ببخیالش شو

مشغول شو

بهش فک نکن

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوتو دوست داشته باش و بدون هر انسانی یه تنهایی ارزشمند داره و اگر اون ادم ارزش موندن نداره تمومش کن تا بشه یه ادم درست که باهاات درست رفتار کنه و بهت ارزش بده بیاد توی زندگیت  احترام علاقه گذشت باید متقابل باشه وگرنه رابطه ایی نیست مرگ عه

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

من فردای کاتم دوستام و برداشتم رفتم چند روز بیرون ‌شهر 

کلی باهام صحبت مردن و نزاشتن زیاد غصه بخورم خدا رو شکر همون خیلی از دردش کم کرد

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

به نظره من خیلی از ادما اشتباهی اومدن تو زندگیمون 

این اشتباه میتونه از خودت باشه یا طرف

چیزی که اشتباهه رو باید درست کرد 

خودتو مشغول کاری بکن و اصلا بهش فکر نکن

زندگی همیشه اروم نیست