2777
2789
عنوان

چ آهنگایی همیشه ت ذهنتون پلی میشه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آسه آسه  ریزه ریزه بی تو قلبم میره واسه دل دروغ نیست راسته راسته  تو رو دیده تورو خواس ...

😂😂😂

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
بستگی داره  از هر اهنگی که بدم ماید هم تو سرم پخش میشه🤦🏻‍♀️😭 این اهنگ گلی گلی گل بزن رو ان ...

وای چقدرررررر ت منیییییی 

منم اینجوریم شلوار پلنگی من 😣😣😣😂😂

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚

برو ولی ببین کی بر میگرده من یا تو

اینم همش توذهنمه😶🤦🏻‍♀️😅

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

قاف

تو فک میکنی کی ای

اخرش قشنگه

رد داده بودی 

همش علیرضا طلیسچی😍🌈

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
بستگی داره  از هر اهنگی که بدم میاد هم تو سرم پخش میشه🤦🏻‍♀️😭 این اهنگ گلی گلی گل بزن رو ان ...

😅منم مث توعم ولی آهنگایی ک دوسدارم 

بعضی وقتا خسته میشم بهش میگم خفه شو

خفه نمیشه تو سرمه😅😶

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

اوفففف وقتی میخوای تمرکز کنم همیشه این اهنگ میاد توذهنم

خوش میگذره؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍