2777
2789
عنوان

زیر نویس شبکه خبر ...واکسن کرونا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست
من دلم روشنه  حس میکنم به زودی خارجیش میاد  البته به زودی منظورم مهر ماه و قبل مدارس و د ...

به زودی خخ 

ببخشیدها ولی نوشته واکسیناسیون همگانی از مهر یعنی شش ماه دیگه روزی صد صدو پنجاه نفر به لقاه والله پیوستن

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
کل جهان و میگه😭😭😭😭😭🤯🤯🤯

جدی بعد از این همه دروغی که لو رفته ازشون هنوز اخبار صداوسیما رو باور میکنی؟ اونا میخوان نخرن چرت و پرت میگن وگرنه واکسن ساخته شده عزیزم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالای ۳۰ ساله میخوان واکسن انفولانزا بسازن.

یعنی واقعا شماها منتظر واکسن ایرانی بودین؟!

الان نصف بیشتر واکسن های کودکان و نوزادان از هند میاد بعدشم کوبا درصد خیلی کنی ساخت داخله. اون وقت میخوان برا چیز نوظهور و پیچیده ای مثل کرونا بسازن؟!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ن حاملگی منم شده مثل واکسن کرونا 😂😂😂😂 پریود شدم 😐 الآنم روز پنج پریودمه ، گفتم شوهرم با دکترش ...

خداییش یه ماهه عروسی کردی و توقع داری هنوز نرفته حامله شی 

بیچاره شوهرت و زرتی فرستادی دکتر ؟ 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
کل جهان و میگه😭😭😭😭😭🤯🤯🤯

نه بابا خارج ساختن روحانی گفتش که تجار میتونن وارد کنن یعنی پولی شد رفت اونم به قیمت گزاف همون نبودش قانع کننده تره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خداییش یه ماهه عروسی کردی و توقع داری هنوز نرفته حامله شی  بیچاره شوهرت و زرتی فرستادی دکتر ؟& ...

😂😂😂😂😂

آخه اصلا جلوگیری نداشتم این یک ماه دکتر هم رفتم قبل از عروسی سالم بودم

نه ، شوهرم پیوند کلیه انجام داده دوساله ، داروهاش چند قلم ازشون ضد ایمنی هستن ک روی اسپرم تاثیر میزارن حتی باعث واریکوسل میشن

شوهرم باید مادام العمر تحت نظر دکتر کلیه‌ش باشه ، دوماه یکبار نوبت دکتر داره...

حالا بیستم نوبت داره گفتمش ب دکترش بگه قصد بچه دار شدن داریم ببینم دکترش بهش چی میگه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم