2777
2789

دخترا من صورتم مدام جوش میزنه و جاشونم میمونه دیروز رفتم دکتر عادی ن متخصص پوست.دکتر عمومی بود .بعد یه قرصی اسمشو گف خوبه اینو بگیر بخور .حالا میخاستم بدونم کسی استفاده کرده تاثیر داشته؟.قرص Normslcin

لطفا اگ میدونین بگین.برا جوشام در عذابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4 جلسه برو پاکسازی پوست تمام میشی خواهر من جوش میزد اندازه فندق 4 جلسه رفت الان دوسالی هیچی ب هیچی&n ...

وای خوش به حالش ، من دو جلسه رفتم تاثیری نداشت ، جلسه ای چقد میداد؟ من دویست بیست تومن میدادم

نی نی سایت سایتِ عَجایِب
چ جوری.پاکسازی چجوری انجام بدم میشه واضح بگی

ببین عزیزم پاکسازی صورت باید بری پیش متخصص های زیبایی چون آرایشگاهاخیلی مهارت ندارن و نیاز به پوشت شناسی داره که کار دکتر ماسک و انواع آبرسان میزنن با یه چیزی حالت مکشی داره میکشن رو صورت تا چربی های زائد که منجلب به بروز جوش های صورت میشه را خارج میکنن