2777
2789

عالی عزیزم 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم با دکتر ت هماهنگ باشی و ازش بپرسی بهتره من خودم از خودم این  مشکلو داشتم از خانم دکتر الهام پور مطرود کمک گرفتم
اگر تهرانی می تونی بری مطبش شمارشم 02122080173/22373480

فکر کنم با دکتر ت هماهنگ باشی و ازش بپرسی بهتره من خودم از خودم این  مشکلو داشتم از خانم دکتر ا ...

ممنون تهران نیستم

این هفته وقت دکتر دارم ولی دلم طاقت نیاورد تاپیک زدم

شما هم مشکلتون شبیه من بود؟ دکتر چی گفت؟

ایشالا به زودی زود نی نی دار بشی    

ممنونم عزیزدلم

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
ممنون که جوابمو دادی     مگه این دارو رو نمیدن که پریودی منظم بشه پس چرا نشده؟

خب همین که جلو انداخته خیلی خوبه عزیزم آمادگی برای بارداری😘