2777
2789

سلام. امروز رفتم سونو پیش دکترم قلبش تشکیل نشده بود. رشد نکرده بود. گفت تا الان باید تشکیل میشد. خیلی دیر شده. طبق اخرین پریودی که ۱۷ بهمن بود الان ۸ هفته اش تموم شده‌. گفت اخر هفته یه سونو برو رادیو گرافی که تایید کنه بارداری پوچه 😭

خیلی ناراحتم. احتمالی هست که پوچ نباشه سنش کمتر باشه؟ بتام دو روز تاخیر موعدم ۹۸۹ بود بعد دو روز شد ۱۹۲۲. ولی انگار دوست نداشت بیاد 😔😔

آینده حتما" زیباست.🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله یکی از خانومای اینجا و یکی از آشناها آخر هفته ۱۰ صدای قلب بچه شنیده شد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

صبر کن .یکی دو هفته دیگه برو سونو ایشالا قلب داره.اگه درد و خونریزی و تب و لرز داشتی برو دکتر

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
به نظرم دو هفته دیگه صبر کن. شاید کمی دیرتر تشکیل بشه. خونریزی یا لکه بینی نداری؟

نه هیچی. شیاف داده بود بهم. حالا گفته اخر هفته برو سونو برام بیار جوابو 

آینده حتما" زیباست.🥰
آره عزیزم... تا هفته ده میشه مشخص نشه... یکم دیگه صبر کن...  انشاالله هستی

خیلی غصه خوردم 🥺

اخه ساکش بزرگ شده بود ولی جنین رشد نکرده بود. 

آینده حتما" زیباست.🥰
نه هیچی. شیاف داده بود بهم. حالا گفته اخر هفته برو سونو برام بیار جوابو 

خب بتات ک رشد داشته انشالله تا ده هفته اوکیه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
صبر کن .یکی دو هفته دیگه برو سونو ایشالا قلب داره.اگه درد و خونریزی و تب و لرز داشتی برو دکتر

حالا شیاف رو قطع کردم سه روزه چون حساسیت داشتم بهش. امروزم که گفت قطعش کن. که دفع بشه. اینا که گفتی علایم سقطه ؟ 

آینده حتما" زیباست.🥰
خیلی غصه خوردم 🥺 اخه ساکش بزرگ شده بود ولی جنین رشد نکرده بود. 

غصه نخور گلم... همین که سالمی و میتونی باردار شی جای هزارتا شکر داره

اولا انشاالله قلبش میزنه تا چند روز دیگه

دوما اگر خدایی نکرده نشد ناراحت نباش بازم اقدام کن...

من یکبار پنج هفته ای سقط کردم ... دوماه بعدش دوباره باردار شدم و پسرم الان چهارسالشه🥰🥰

من زنم...برگ گل محمدی پوست تنم😅😅

کلا شکم داشتی معمولا بعداز اونایی که یکم تپل هستن وشکم دارن قبل بارداری دیر صدای قلب جنین رومیشنون

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
خدارو شکر ان شاالله که چیزی نیست مطمئن باش به زودی صدای قلبش رو میشنوی. توکل کن به خدا.

خیلی نا امید شدم. دکترمم امیدی نداشت. گفت سونو رفتی جوابشو اوردی که مطمین شدیم پوچه بعد برین ازمایش ژنتیک هر دوتاتون.

آینده حتما" زیباست.🥰