2777
2789
عنوان

وزن جنین در سونوگرافی

1944 بازدید | 15 پست

سلام. بچه ها تو ایران شما میرید دکتر هر بار سونو میکنه؟ و هر بار وزن جنین رو میڴه بهتون؟؟ تو رو خدا اگر اطلاعاتی دارید به یک مامان غریب کمک کنید.

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.

نهههه چخبره هردفعه سونو

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان پس از کجا بچه ها تو سایت میان وزن نینیشون رو میگن به هم؟ چجوری میشه فهمید جنین وزن گرفته یا نه؟

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
ن فقط تو آنومالی وزنشو گفت 

برای منم همین طور. شکمم کوچیکه دوستم میگه بچه ات ریزه. به نظرتونراهی هست بشه فهمید؟

یادتونه چه هفته هایی وزن جنین رو اندازه گرفتن؟

معمولا آنومالی میگه

۳۲ هفته هم من رفتم

نظر دکترا فرق داره

بعضیا ۲۸ میفرستن دوباره آخرم میفرستن

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
معمولا آنومالی میگه ۳۲ هفته هم من رفتم نظر دکترا فرق داره بعضیا ۲۸ میفرستن دوباره آخرم میفرستن

مرسی عزیزم خیلی لطف کردید  پس دکتر منم بی حوصلڴی نکرده 

نه بابا چه خبره.کلا ی سونو ۷هفتگی انجام دادم.ی سونو ۱۲هفتگی(غربالگری اول) ی سونو ۱۸هفتگی(غربالگری دوم)

ی سونو ۳۲هفتگی کلا این ۴تا واجبه .من بخاطر حرکت جنین و آبریزش که داشتم ی سونو هم ۳۵هفتگی دادم آب دور جنین رو ببینن

مرسی عزیزم خیلی لطف کردید   پس دکتر منم بی حوصلڴی نکرده

خواهش گلم. ن عزیزم نگران نباش. نگران شکمتم نباش. رشد بچه به رشد شکم تو نیس

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
برای منم همین طور. شکمم کوچیکه دوستم میگه بچه ات ریزه. به نظرتونراهی هست بشه فهمید؟

اصلااااا به این چیزا نیست.من خودم اصلا چاق نبودم ولی ی شکم گندددددده داشتم همه میگفتن بچت خیلی درسته و....ولی بدنیا امد۲۹۰۰بود.حالا ریز باشه یا درشت چه فرقی داره فقط سالم باشه🙏

به اندازه شکم نیست

منم تا شیش ماه شکم نداشتم

ماه هفت و هشت و نه ماه های وزن گیری نوزاده تا قبلش رشد جسمانی بچه در حال تکمیله نه وزنی

سلام عزيزم

من يه بار سونو قلب دادم

يه بار ان تي

دوبار انومالي

يه بار وزن هفته٢٩

امروزم هفته٣٦سونو وزن ورشد جنين دارم

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.