2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالم باشن عزیزم ولی خب خدا عقل هم داده دیگه ادم اگه نمیخواد میتونه جلوگیری کنه

گلم شماانگارمتوجه نشدید عرض کردم امپول زده بودم6ماهه ماه 5امش حامله شدم باووجود جلوگیری باامپول . باه ک عقل داده شمابگوچیکارمیکردم؟

من خیلی خندیدم پسرم بیدارشد ازبس خندیدم خخخ . پس بزاربقیه لقب هاشونم بگم ریحانه مبارکه زکیه طاهره م ...

جز مبارکه بقیه اشو میدونستم، مرسی😁 

مبارکه هم مثل بتول خنده داره😂

گلم شماانگارمتوجه نشدید عرض کردم امپول زده بودم6ماهه ماه 5امش حامله شدم باووجود جلوگیری باامپول . با ...

نمیدونم ولی کلا گفتم کسی که بچه نمیخواد باید سفت و سخت جلوگیری کنه منظورمم شما نیست کی میگم 

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
نمیدونم ولی کلا گفتم کسی که بچه نمیخواد باید سفت و سخت جلوگیری کنه منظورمم شما نیست کی میگم 

بله . ولی گاهی هیچ جلوگیری جواب نمیده مثل من تاخدانخادبرگی از درخت نمیفته وقتی هم بخادهیشکی جلودارش نیس بخادنعمت بده میده مسعولیتشم گردن بنده شه چه بخادچه نخاد خداروشکر میکنم وازش میخوام توانشم بهم بده چون هم شاغلم وهم دوتابچه شیرخواره دارم

بله . ولی گاهی هیچ جلوگیری جواب نمیده مثل من تاخدانخادبرگی از درخت نمیفته وقتی هم بخادهیشکی جلودارش ...

انشاءالله که به سلامتی فارغ بشی عزیزم و خدا حفظشون کنه گلم

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است