2777
2789
عنوان

متاهلا و رل ها بیان لطفا همگی

526 بازدید | 45 پست

سالهاس بایکی توی رابطه‌م و خیلی عاشق همیم

من اهل تجملات نیستم ولی ب تمیزی خیلی اهمیت میدم قبل قرارمون حتما دوش میگیرم لباسای مرتب میپوشم.. اخه هفته‌ای یه بار همو میبینیم دوس دارم عالی باشم..  اونم قبلنا همینطور بود همیشه.. ولی الان.. گاهی وقتا ک بیرون میریم حس میکنم دوش نگرفته و اصن مرتب نیس سروضعش..  بدجوری میخوره توذوقم و انگار توی لحظه سرد میشم... تا اخرش هرجا میریم هی میگه امروز فازت خوب نیستا.. از اینحرفا..  خب روم نمیشه بش بگم.. اینجام روم نمیشد.. ولی گفتم بپرسم این عادیه ؟؟ شوهرهاتون یا رل هاتون  همیشه براتون تمیز و مرتب ان ؟ و باید نگران باشم ک علاقه‌ش بم کم شده و داره بی‌توجهی میکنه ؟؟ یانه عادیه

فک نکنین بچه م ۲۷ سالمه.. بلخره هرکی ی سری چیزا براش مهمه دیگه..

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من ک وسواسه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
متاهل با رل خیلی فرق داره هاا

موافقم👌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
متاهل با رل خیلی فرق داره هاا

خب درکل توی مسعله اهمیت ب ظاهر و تمیزی و اینا منظورمه

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

تو روش بگو راحت

با شوخی و خنده

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

ن همیشه مرتبه 

تازه از من بیشتر حموم میره 😂😂😂😂

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
چند وقت از رابطتتون میگزره؟

تقریبا ۱۰ سالی میشه باهمیم

عزیزم شوهر فرق داره ما دوست بودیم تقریبا همیشه مرتب بود ولی خب الان سر خونه زندگی از سر کار میاد ... بعضی وقت ها حوصله نداره همیشه خدا نمیشه اتو کشیده و حموم رفته بود که

خب  بعضی وقتا ممکنه ادم از نظر روحی حوصله بخودش رسیدنو نداشته باشه از نظر من طبیعی هس

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃