2777
2789

یکی از دوستان خواهرم به اسرار مادرش از شوهرش جداشد و ترک مسکن کرد،الان شوهره طلاقش نمیده و داره مهریه میگیره خونه پدرش اینا ،آخه این چی بشه ؟شوهره اعتیاد و دست بزن و دروغگو اینا نبود 

ای خدا امان از اعتیاد  منم گیر کردم نمی دونم چکار کنم  نه شاغلم نه پولی دارم نمی دونم با ...

عزیزم من همه چی داشتم هیچی بهم نداد مهریه بخشیدم خواهرش وکیل بود میدونست داداشش مشکل داره ولی از اون طرفداری میکرد حتی با اینکه سیاهه داشتم جهیزیه نداد چندماه خونه بابام سختی کشیدم بابچم بعدشم ازدواج کردم خدا برات درست میکنه غصه نخور ولی اعتیاد درمان نداره یا تحمل کن یا جداشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۶ساله باهاشم اخلاق درست حسابی نداره خونوادم تو عقد فقططططط میگفتن جدا شو ادمه زندگی نیست برای ت ...

وای توروقران اگه بچه نداری جداشو  متادونم اعتیاد اوره مخدره 

بچه ها من شوهرم کار مشکوکی نمیکنه گوشیشم همیشه دست من ولی از دوست دخترای قبلش گفته من همیشه بهش شک دارم الانم فهمیدم سال نو رو به اخریه تبریک گفته خیلی ناراحتم خودش که عصبی میشه میگه الکی شک داری چیکار کنم😭😭😭

وای توروقران اگه بچه نداری جداشو  متادونم اعتیاد اوره مخدره

اره بچه ندارم ولی خیلی در تلاشم واسه بچه دار شدن

دیوث باید قرص بخوره واسه درمان نمیخوره 

من میگم یه بچه داشته باشم با بچم دنیامو میسازمو کار به اون دیوث ندارم هرکار میخواد بکنه بکنه به جهنم

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️
بچه ها من شوهرم کار مشکوکی نمیکنه گوشیشم همیشه دست من ولی از دوست دخترای قبلش گفته من همیشه بهش شک د ...

دارم روانی میشم بچه دارم نمیشیم که دلم خوش باشه پشتم گرم موندم 😥

عزیزم من همه چی داشتم هیچی بهم نداد مهریه بخشیدم خواهرش وکیل بود میدونست داداشش مشکل داره ولی از اون ...

من به دلایلی نمی تونم برگردم خونه ی پدرم 

کاش یه سقفی برای منو پسرم بود زیرش زندگی میکردیم 

حاضرم سخت کار کنم که خرج خودم بچه مو بدم فقط خلاص بشم 

اره بچه ندارم ولی خیلی در تلاشم واسه بچه دار شدن دیوث باید قرص بخوره واسه درمان نمیخوره  من م ...

توروقران اینکار نکن گناه داره پسر من ۹سالشه رنج میبره از بی عرضگی باباش اشتباه منو تکرار نکن خودت یه نفری هرطور باشه تحمل مبکنی ولی بچه رو قربانی اشتباهاتت نکن عزیزم 

توروقران اینکار نکن گناه داره پسر من ۹سالشه رنج میبره از بی عرضگی باباش اشتباه منو تکرار نکن خودت یه ...

اخلاق و رفتارش چطور بود که ازش جدا شدی

اخلاق و رفتارش چطور بود که ازش جدا شدی

افتضاح اخلاق نداشت مسولیت نداشت۲۴ساعت خواب بود یا درحال مواد کشیدن خرجی نمیداد تفریح نداشتم هیچ جا نمیومد رابطه اصلا نداشتیم اعتیادش زیاد بود تمایل نداشت ابرو داری کردم خرجش دادم پرو میشد بعدم بچه دارشدم به اصرار خودم بدتر شد میکفت منکه نمیخواستم تو خودتو به زور انداختی زیر من حالا جمع کن 

افتضاح اخلاق نداشت مسولیت نداشت۲۴ساعت خواب بود یا درحال مواد کشیدن خرجی نمیداد تفریح نداشتم هیچ جا ن ...

یا ابوالفضل

دقیقا اونم همینه

تمایلی به رابطه نداره

من زور بچه میخوام

دم خدا هم گرم که بهمون نمیده