یکی از دوستان خواهرم به اسرار مادرش از شوهرش جداشد و ترک مسکن کرد،الان شوهره طلاقش نمیده و داره مهریه میگیره خونه پدرش اینا ،آخه این چی بشه ؟شوهره اعتیاد و دست بزن و دروغگو اینا نبود
ای خدا امان از اعتیاد منم گیر کردم نمی دونم چکار کنم نه شاغلم نه پولی دارم نمی دونم با ...
عزیزم من همه چی داشتم هیچی بهم نداد مهریه بخشیدم خواهرش وکیل بود میدونست داداشش مشکل داره ولی از اون طرفداری میکرد حتی با اینکه سیاهه داشتم جهیزیه نداد چندماه خونه بابام سختی کشیدم بابچم بعدشم ازدواج کردم خدا برات درست میکنه غصه نخور ولی اعتیاد درمان نداره یا تحمل کن یا جداشو
بچه ها من شوهرم کار مشکوکی نمیکنه گوشیشم همیشه دست من ولی از دوست دخترای قبلش گفته من همیشه بهش شک دارم الانم فهمیدم سال نو رو به اخریه تبریک گفته خیلی ناراحتم خودش که عصبی میشه میگه الکی شک داری چیکار کنم😭😭😭
اره بچه ندارم ولی خیلی در تلاشم واسه بچه دار شدن دیوث باید قرص بخوره واسه درمان نمیخوره من م ...
توروقران اینکار نکن گناه داره پسر من ۹سالشه رنج میبره از بی عرضگی باباش اشتباه منو تکرار نکن خودت یه نفری هرطور باشه تحمل مبکنی ولی بچه رو قربانی اشتباهاتت نکن عزیزم
افتضاح اخلاق نداشت مسولیت نداشت۲۴ساعت خواب بود یا درحال مواد کشیدن خرجی نمیداد تفریح نداشتم هیچ جا نمیومد رابطه اصلا نداشتیم اعتیادش زیاد بود تمایل نداشت ابرو داری کردم خرجش دادم پرو میشد بعدم بچه دارشدم به اصرار خودم بدتر شد میکفت منکه نمیخواستم تو خودتو به زور انداختی زیر من حالا جمع کن