میگه من مردم من تصمیم گیرندم میخواد ماشین بگیره از همه مشورت خواسته نظر همرو پرسیده تصمیم گرفته که چی بگیره و چیکار کنه کلا منو ادم حساب نکرده بعد اومده بم میگه منم واقعا ناراحت شدم بم برخورد این رفتار ولی اصن متوجه نمیشه ناراحتیمو موندم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
گفتم ولی من با تصمیمش که مشکل ندارم با اینکه چرا به من نگفته مشکل دارم میومد به من میگفت نظرمو میپرسید بعد مشورو بقیه این تصمیماشم گرفته اومده به من میگه
خیلی بده دقیقا بهش گفتم ارزشی برات ندارم که اینطور کردی میگه تو زندگیمی و همه اینا برا توعه ت این به ...
بهش بگو اعتماد دارم من ولی مث اینکه تو اعتماد نداری و نمیدونی همسر و زندگی چیه ، بقیه مردم تا کاراشون راه نیوفته به مامانشونم چیزی نمیگن بین خودشون و زنشونه!
گفتم ولی من با تصمیمش که مشکل ندارم با اینکه چرا به من نگفته مشکل دارم میومد به من میگفت نظرمو میپرس ...
خب همینارو بهش بگو دیگه بگو دوست دارم تو انتخابت شریک باشم یا حداقل نفر اول باشم که از تصمیمت مطلع میشم
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...