2777
2789
من پریودم منظمه ینی با بار اول باردار میشم؟

باردار شدن هیچ حساب و کتابی نداره زمانش.من همیشه پریودم منظمه و سروقت ولی ۱۳ساله منتظرم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می‌خوام بی بی چک امتحان کنم به نظرتون حتما باید صبح باشه ؟ 

اگر از موعدت گذشته مهم نیست چه زمانی بزنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم دو روز دیگه مونده تا پریودی دعا کنید نشم دیگه  هم قرص کلومیفن خوردم هم امپول اچ سی جی زدم& ...

من این ماه باید کلومفین بخورم و اچ سی جی بزنم. 

ب امید خدا

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.
من اقدام کردم تحت درمان بودم، دو روزه عقب انداختم ولی دیروز تست گذاشتم منفی بود، نمیدونم جریان چیه&n ...

استرس نداشتی اینماه ؟

دارویی مصرف نکردی؟

من این ماه باید کلومفین بخورم و اچ سی جی بزنم.  ب امید خدا

ان شاءالله که جواب میگیری عزیزم 

از شب چندم پریودی کلومیفن نوشته؟؟؟

شبی چندتا؟؟؟

امپول رو چندم سیکل باید بزنی؟؟؟؟

من دو یا سه هفته هس بی بی چکم مثبت شده

مبارکت باشه عزیزم

ان شاءالله که جواب میگیری عزیزم  از شب چندم پریودی کلومیفن نوشته؟؟؟ شبی چندتا؟؟؟ امپول رو چن ...

از پنجم. کلومفین اچ سی جی رو یادم نمیاد گفت کی. 

از داروخانه یا خود دکتر باید بپرسم. 

آمپولادونه ای چندن؟ 

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.
منم یه هفتس دارم اقدام میکنم😂نمیتونم تاموعدم صبرکنم ببینم پری میشم یان تواینترنت ک سرچ کردم نوشته ب ...

عزیزم ۶تا ۱۰روز بعد تخمکگذاری تازه لانه گزینیه حداقل ۱۰روز بعد لانه گزینی بیبی چک نشون میده پس عجله نکن که بخوره توی ذوقت

من اقدامی بودم این ماه... بیبی چکم مثبت شد ...خیلی هم زود مثبت شد تقریبا 7 روز قبل موعد خط واضح انداخت و روز موعدم خطش از خط نشون هم داشت پررنگ تر میشد

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی