2777
2789
عنوان

دوستان قانون جذبی بیایین

121 بازدید | 17 پست

بچه های قانون جذبی من عضودوره امیرشریفی هستم ومیخوام یه گروه تشکیل بدم واسه تبادل نظرجذبامون چون اینجوری ارتعاشمون باهم خیلی بالاییه.کسایی که واقعادوس دارن اعلام کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من هستم

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
شلام  چی هست؟؟ در م‌وردش میکی؟؟

دوره امیرشریفی یکی ازدوره های اساتید قانون جذب هست که قبلیم بچه های تاپیک زده بودن ومیگفتن خیلی‌هاشون نتیجه دیدن.خودمنم روزاول که دوره شوخریدم باورنداشتم آمارهای ریزودرشت داشتم تاالان

منم میخوام قانون جذب یاد بگیرم ولی همینجوری نمیشه باید دوره خرید😔😔

پشیمون نمیشی زندگیتوعوض میکنه منی که تامر خودکشی رفتم چنباروازافسردگی داشتم میمردم دارم اینوبهت میگم

الان بخای گروه بزنی مام باید پول بدیم؟

نه اطلاعاتمونو تجربیاتمونو باهم شیرمیکنیم سعی میکنم چیزایی که یادگرفتم ازدوره بهتون انتقال بدم کسیم سراغ دارم ک میتونیددوره روباقیمت ارزون تربخرین ازش من هدفم ازاینکارفقط بالارفتن ارتعاشمونه چون مثل دعای دسته جمعی میمونه هرچندتواین فضابیشترباشیم بیشترچیزایی که دوس داریمو جذب میکنیم

نه اطلاعاتمونو تجربیاتمونو باهم شیرمیکنیم سعی میکنم چیزایی که یادگرفتم ازدوره بهتون انتقال بدم کسیم ...

عزیزم منم لطف میکنی ببری گروهت

منم برای بازگشت و اشتی میخوام تمرکز کنم

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن
عزیزم منم لطف میکنی ببری گروهت منم برای بازگشت و اشتی میخوام تمرکز کنم

بایدبچه هابگن کجاراحت ترن که گروه بزنیم 

اگه توواتساپ شماره میفته راحت نیستن تلگرام اینکاروکنیم

بایدبچه هابگن کجاراحت ترن که گروه بزنیم  اگه توواتساپ شماره میفته راحت نیستن تلگرام اینکاروکنی ...

هرجا رفتی به منم بگو مرسی 

تل باشه چه بهتر

به یدونه آیت الکرسی مهمونم کن