2777
2789
عنوان

لطفاً همه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 27 پست
 لطفا جدا جدا بگو مثلا کرم چه مارکی ، ریمل، رژو....

ضدافتاب  کرم ویتامین c. 

و ضدافتاب شون خیلی خوبه خوب جواب داده 

ابرسان کامان 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد آفتاب  بی رنگ سینره 

ضد آفتاب های  لافاررر 

آبرسان ژوت لافارر 

ریمل اسنس و دوسه 

کرم پودر ملبین و هلث .... 

خط چشم کالیستا 

رژ لب این لی 

کانسیلر کاپرا 

فعلا اینا یادم بود 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
الارو.فیس اگ فیکم اوردین حتما بنویسید های کپی اینجوری مشتریا بهتر اعتماددمیکنند .الکی ننویسیدددد او ...

الارو اصلش دیگه تو ایران نیست

اگه باشه هم خیییلی کمه یا مال قبله یا خودشون زدن

بخاطر تحریما وارد نمیشه 

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
میشه مارک لوازمی که مصرف میکنیدو بگید

من ارایش نمیکنم اصلا

ولی شون و مای و کالیستا برندای ایرانی ان که شناخته شده ان و فروششون چون متفرقه نیستن باید بیش تر باشه

میتونید تو دیجی کالا درصد رضایت هر محصول و ببینید

شرمنده ولی من که ارایش نکردم تاحالا بدونم کدوم مارک بهتره 😂

خب سوییتی اینجا جای شما نیس ک

شمام داری نینی دار میشی ایشالا😂؟

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
واقعا ضد آفتاب رنگیش یا بدون رنگش 

کدوم میگی؟ شون رو ؟ رنگی بابونه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
خب سوییتی اینجا جای شما نیس ک شمام داری نینی دار میشی ایشالا😂؟

نه 😂خو مگه اینجا فقط برا خانوماس من اومدم بخاطر اینکه راجب مشکلات خودم تاپیک بزنم کمک بخوام 

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان