2777
2789

۹ ماه و ۹ روز با احتساب اولین روز آخرین پریود سونو مهم نیس

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین روز آخرین پریود سونو مهم نیس

اولین روز اخرین پریودم ۴۰ هفته میشه ۱۴ اردیبهشت...

سونو آخری که رفتم ۴۰ هفته زده ۲۳ اردیبهشت

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
اولین روز اخرین پریودم ۴۰ هفته میشه ۱۴ اردیبهشت... سونو آخری که رفتم ۴۰ هفته زده ۲۳ اردیبهشت

پریود درسته

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️
۹ ماه و ۹ روز با احتساب اولین روز آخرین پریود سونو مهم نیس

سلام

مثلا نهم این ماه اقدام کردم تا چند روز بعدش.

آخرین روز پریود هم چهارم بوده باشه.

این تاریخ زایمان چه جوری محاسبه میشه؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
سلام مثلا نهم این ماه اقدام کردم تا چند روز بعدش. آخرین روز پریود هم چهارم بوده باشه. این تاریخ ز ...

عزیزم روز اقدام اصلا مهم نیست ۹ ماهو ۹ روز اولین روز آخرین پریود

میشه ۱۷ اردیبهشت

جاااان تولد دخمل منه