2821
2789
عنوان

ایده میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست
سرمایه م زیاده رشته م زبانه.. در حیطه ی پزشکی هم فعالیم

حالا ک‌تو حیطه پزشکی فعالی پس راحت میتونی با محصولات فوراور کار کنی. هم بی سرمایه میشه ورود کنی هم با سرمایه سودش فوق العاده هست دوست داشتی بیشتر بدونی ب این پیج پیام بده forever.shop_shiraz. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در حدی هست که بتونم کاریو شروع کنم

بهزیستی یا ی جایی ک بچه های کارو جم کنید دورتون هم ثواب داره!هم ارزش

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
منظورم تجهیزات یا دارو یا صرف مطب اینا؟ شاید ۱۱ به بعد جوابتو بدم ساختو سازی یا عمران هم کسیو داری ...

ساخت و ساز نه متاسفانه

ولی شما ایده بدین شاید یکیو بتونم پیدا کنم

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

ببین اگر کلانشهری میتونی رو دستگاه لیزر که گفتن حساب باز کنی دستگاه مارک خیلی خوب و معروف بگیر چندتا کادر خوب بگیر و یه دکتر یه تبلیغات حرفه ای و بشین پول پارو کن 

۲.دستگاه سی تی اسکن و MRI بگیر و همون کادر و اینا و پول پارو کن

۳.امتیاز داروخونه بگیر تهران ۹۰۰ت به بالاست با دکتر دارو ساز قرارداد ببند و کادرخوب شبانه روزی جای خوبی بزن خودتم مدیرش هیچ کاری نداره درکنارش  تو خط تجهیزات پزشکی هم برو میگی اشنام داری که کارت بهتر پیش میره

ببین همه اینا رو یه شرکت حسابداری باید بالاسرشون بذاری کلاه سرت نره حسابات بالاپایین نشه...

بهترین کار اینه یه ساختمون پزشکان بزنی یه جای خوب که بررسی شده و کارشناسی شده باشه تا خوب جواب بگیری یه درمانگاه کوچیک شبانه روزی + مرکز لیزر + داروخانه شبانه روزی + چندتا متخصص خیلی خوبم بیاری...

اگر تونستی mri و سی تی اسکن و کلینیک دندانپزشکی...

پدرم یه عقیده خوبی داره میگه با ۶۰تا ۷۰ درصد پولت سرمایه گذاری کن همیشه که ورشکست شدی بتونی جمع کنی خودتو...

نظر من ببین ۲۵درصد سرمایتو اگر زیاده بین بورس و ملک خصوصا شهرای شمالی ملکای بزرگ که بعدا شهرک سازی کنی(ریزه کاری زیاد داره ولی سودش خیلی بیشتر از ملک تو تهرانه معمولا...) تقسیم کن دید حدود ۵ساله...

بقیشو بزن به کار

اینا فقط ایده یود باید اصولی تر پرورشش بدی اگر دوس داشتی اقدامی کنی

ان شاءالله موفق باشی

ببین اگر کلانشهری میتونی رو دستگاه لیزر که گفتن حساب باز کنی دستگاه مارک خیلی خوب و معروف بگیر چندتا ...

ممنون خیلی عالی توضیح دادین

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید