2777
2789

دوستان ۳۴ هفتم و دهانه رحمم باز شده

یه بیمارستان میخوام برای زایمان طبیعی که nicuخوبی داشته باشه که اگر رفت دستگاه خیالم راحت باشه

بیمه تامین‌اجتماعی دارم

که البته همه چی دست خداست💚

💚💚خدایا جز تو پناهی ندارم پسرمو بتو سپردم💚💚

مهدیه بهترین دستگاهها رو داره..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بری امپول ریه بزنی ؟ 

ولی نترس بنظرم تا اخرش میرسی من دوستم از ۳۲ هفته دهانش باز شده بود با استراحت ب ۳۸رسید

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
زایمان هم کسی رفته ک راضی باشه؟

ببین درد طبیعی رو هرجا بری باید تحمل کنی ..و اینکه همه دولتیا مثه همن ..خودت باید ب خودت کمک کنی همکاری کنی زور بزنی تا زایمان خوبی داشته باشی ..وگرنه بیمارستان خصوصی هم بری همون درد رو داری

ببین درد طبیعی رو هرجا بری باید تحمل کنی ..و اینکه همه دولتیا مثه همن ..خودت باید ب خودت کمک کنی همک ...

شوهرم‌میگه بریم کمالی.دوروزم بستری بودم اونجا بد نبود ولی چند نفر گفتن خوب نیست دلمو خالی کردن

شوهرم‌میگه بریم کمالی.دوروزم بستری بودم اونجا بد نبود ولی چند نفر گفتن خوب نیست دلمو خالی کردن

ببین هر بیمارستانی ک بری هیج فرقی نمیکنه ..کلاسای زایمان رو برو حتما ..طریقه تنفس و نفس گیری رو یاد بگیر ..با خیال راحت برو هرجا ک خاستی ..

ببین هر بیمارستانی ک بری هیج فرقی نمیکنه ..کلاسای زایمان رو برو حتما ..طریقه تنفس و نفس گیری رو یاد ...

نمیتونم بلند شم از جام استراحت مطلقم 😓

اره توکل به خدا الان در مورد هر بیمارستانی بد و خوب میگن انتخاب سخته

برام دعاکن عزیزم

نمیتونم بلند شم از جام استراحت مطلقم 😓 اره توکل به خدا الان در مورد هر بیمارستانی بد و خوب میگن ان ...

نگران نباش توکل کن ب خدا ..استراحت کن ب ۳۸هفته میرسی اصلا نترس دوستم از ۳۲ ب ۳۸ رسید ..

طول سرویکست قبلا چند یود ؟ 

نمیتونم بلند شم از جام استراحت مطلقم 😓 اره توکل به خدا الان در مورد هر بیمارستانی بد و خوب میگن ان ...

ب دکترت بگو امپول ریه رو بزنه من  هفته پیش زدم ..ریه ک تکمیل باشه هروقت بیاد مشکلی پیش نمیاد

ب دکترت بگو امپول ریه رو بزنه من  هفته پیش زدم ..ریه ک تکمیل باشه هروقت بیاد مشکلی پیش نمیاد

امپول ریه ۶تا زدم ۳۴ هفته

طول سرویکسم ۲۸ بود یدفه درد داشتم رفتم گفتن دهانه رحمم باز شده سرکلاژمم باز شده یود