2777
2789
عنوان

درد سینه

136 بازدید | 10 پست

من الان هفت روز مونده به پریودم و از سه چهار روز پیش نوک‌سینم‌ درد میکرد ولی امروز خیلی کم شده ..یعنی من باردار بودم ولی سقط شده؟

برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️

وا😐😐شایدتخمک گذاریته یاازتخمک گذاریت مونده دردش...دردسسنه کم بشه سقط کردی😐😐

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا😐😐شایدتخمک گذاریته یاازتخمک گذاریت مونده دردش...دردسسنه کم بشه سقط کردی😐😐

نمیدونم والا فکرم اینقد مشغوله همش میبینم درد نمیکنه غم میگیرتم😔اخه یکی از نشونه های بارداریه

نمیدونم والا فکرم اینقد مشغوله همش میبینم درد نمیکنه غم میگیرتم😔اخه یکی از نشونه های بارداریه

تواقدام کلاهورمونابهم میریزه ب علائمم توجه نکن تابی بی چکت مثبت نشده.

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
تواقدام کلاهورمونابهم میریزه ب علائمم توجه نکن تابی بی چکت مثبت نشده.

مرسی از امیدت..انشالله بچت سالم و صالح بدنیا بیاد🌼⁦❤️⁩

مرسی از امیدت..انشالله بچت سالم و صالح بدنیا بیاد🌼⁦❤️⁩

مرسی عزیزم دعاکن فردادوباره بتامیدم عددش بره بالاخیالم راحت بشه

مرسی عزیزم دعاکن فردادوباره بتامیدم عددش بره بالاخیالم راحت بشه

انشالله باردار باشی و بارداری بی درد و راحتی داشته باشی.برا منم دعا کن باردار باشم😔⁦❤️⁩

انشالله باردار باشی و بارداری بی درد و راحتی داشته باشی.برا منم دعا کن باردار باشم😔⁦❤️⁩

من باردارم فدات

فقط بتام پایینه چون زودرفتم بعد۴۸ساعت بایددوباره تکرارکنم😊