2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو این جور موارد خود ادم بیشترین نقشا داره تو بهتر شدن ، مهم خودتی

بله درسته خوب بچه بودم  نمیتونستم درس بخونم  قدیم ترها که زیاد بیش فعالی  رواج نبود  یکی میرفت روانشناس هزارتا عیب میزاشتن  رو بچه ها الانم  به قول شما فقط خودم   چون روانشناس ها هیچ کاری برام  نکردند 

نمیتونم  تمرکز کنم روی درس ولی خوب یه جوری میخونم

💖عشقم خانواده ام💖
اها فک کردم دانشجو ارشد هستی اخه نوشتی من و پسرهام 🙂

عزیزم  سنم بالاست   دبیرستانی نیستم دوتا بچه دارم به خاطر همین نقص توجه  نتونستم  برم دانشگاه  امسال تصمیم گرفتم

💖عشقم خانواده ام💖

سلام ببخسین یک جایی گفته بودین بستگانتون سرطان حنجره داسته خوب سده

منم اصفهانم میشه بپرسم دکترش کی بودوچه جور اسخیص دادن یعنی عکس قبل عملش گفت سرطان یانه گفتن خوش خیم بعد جوابش سرطان بود

ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام ببخسین یک جایی گفته بودین بستگانتون سرطان حنجره داسته خوب سده منم اصفهانم میشه بپرسم دکترش کی ...

سلام  بله شکرخدا خوب شده  اسم دکترش را نمیدونم  باید ازش بپرسم   تشخیص سرطان دادن  ولی خوش خیم  بوده  با پرتو درمانی  خوب شده  

💖عشقم خانواده ام💖
سلام  بله شکرخدا خوب شده  اسم دکترش را نمیدونم  باید ازش بپرسم   تشخیص سرطان داد ...

خیلی مممنونم اگه لطف کنین بپرسین پممنون میشم 

واینکه چه جورتشخیص دادن الان چندساله 

خیلی مممنونم اگه لطف کنین بپرسین پممنون میشم  واینکه چه جورتشخیص دادن الان چندساله

خواهش میکنم دقیق میپرسم تقریبا یکی دوسال هست اینطور شده  چندماه بود صداش گرفته بود  فکر میکرد سرماخوردگی هست ولی هرچی دارو گلودرد و دمنوش میخورد   حل نمیشه  تا اینکه فکر کنم  یه دکتر  معرفی کرد  به همین دکتر  که عکس رنگی و اسکن ام آر آی  گرفتند متوجه شدند  و درمان را شروع کردند 

💖عشقم خانواده ام💖
پیدا کردی ؟؟منم میخوام...نزدیک اصفهان هستم..بالینی میخوام من..

اون زمان تاپیک زدم که نه ولی خوب الان خودم دانشجوی روانشناسی شدم استادهای خوبی داریم خودم الان پیش دکتر فاطمه باغبان میرم که استادمون هم هست

💖عشقم خانواده ام💖