2777
2789
عنوان

جای من باشین چیکار میکنین؟

158 بازدید | 14 پست

کارمندم ولی یه شهر محروم جنوب. شوهرم واسه شماله هیچ کسو اینجا نداره مادر و پدرم تهران خونه دارن و اصالتا واسه اونجاییم و چند ماه اونجان چندماه اینجا دلم میخواد استعفا بدم برم از این شهر کرج یا تهران که هم بچم با امکانات بزرگ بشه هم از امکانات خانواده شوهرم استفاده کنم ۵شنبه جمعه ها برم شمال مثل بهشته منطقشون و فک میکنم با ۱۰ سال سابقه بتونم تهران کار پیدا کنم. ولی میترسم. شما چی میگین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عمرتو حروم نکن مث من

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

همه چی که امکانات کاری نیس که خب ، من خودم کرج زندگی میکنم مادر پدرم رشتی ن زندگیا اینجا ماشینیه مکانیکیه ، زندگی آروم و با آرامشی نیستش ولی جاهایی مثه شمال یا جنوب لب دریا میشه آرامش گرفت تو روستا ها میشه کشاورزی کرد حیوون پرورش داد یه زندگی سالم و ارگانیک داشت ولی تو شهرای بزرگ هم همه ربات شدن هم دیگه اون صمیمیت و محبت و عشقی که تو روستاییا موج میزنه تو شهرا نیست

همه چی که امکانات کاری نیس که خب ، من خودم کرج زندگی میکنم مادر پدرم رشتی ن زندگیا اینجا ماشینیه مکا ...

عزیزم اینجا دریا نداره. اب هم جیره بندیه به کشاورزی نمی رسه اون تصوری که شما از روستا داری اینجا نیست. هیچ مکان تفریحی هم نیست. جاذبه طبیعی هم نیست

عزیزم اینجا دریا نداره. اب هم جیره بندیه به کشاورزی نمی رسه اون تصوری که شما از روستا داری اینجا نیس ...

اها 😂😂😂 اخه من تا حالا جنوب نرفتم ، با دریای شمال مقایسه ش کردم