2777
2789

من توی دوران مجردی زندگی سختی داشتم دائم توی خونمون دعوا بود. به خدا توکل کردم و ازدواج کردم خیلی امیدواربودم به زندگی آیندم اما هیچی خوب پیش نرفت و حالم هرروز بدتر میشه. خداو همه اولیا و انبیائش رو صداکردم که کمکم کنن چون دیگه کاری ازدست خودم برنمیاد ولی انگارنه انگار

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  دیگه هیچ وقت درخواست خواهش ب درگاه هیچ کس نمیبرم

منم حس میکنم آدمایی که ازخدادورن خوشبخت ترن

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

منم مجردی سختی داشتم.پدرم خوب نبود.سختی خیلی کشیدم حتی مورد تعرض قرار گرفتم و داغون شدم.از همه آدم ها بیزار بودم تا با همسرم آشنا شدم.مرد خوبیه حتی با اینکه گذشته ی من و همه ویز را میدونست راضی شد بام ازدواج کنه.ولی الآن بیش از ده ساله حسرت بچه به دلم مونده.از اول بچه گی دلم خونواده میخواست...

من بابت بعضیاش خوشحالم بابت بعضیاش نه ، مثلا عاشق یکی بودم بهش نرسیدم ولی خب به نفعم شد اگه میرسیدم بدبخت میشدم ولی ازین ناراحتم که چرا اصلاا دیدمش و اومد تو زندگیم که فقط غصه ش واسم بمونه،

بابت یه چیزی خیلی ناراحتم من سه ساله پشت کنکورم واسه دانشگاه فرهنگیان رشته م تجربی بود سال ۹۸ رتبه م ۲۰ هزار شد ، سال ۹۹ تصمیم گرفتم انسانی بخونم رتبه م ۱۰۰۳ شد ولی حتی دعوت به مصاحبه ش هم نشدم خیلی دلم شکست ، سالای قبل کارنامه ها رو میدیدم طرف با ده هزار انسانی هم قبول شده بود ، دیگه به هیچ شغلی علاقه ندارم افسرده و عصبی شدم 

من بابت بعضیاش خوشحالم بابت بعضیاش نه ، مثلا عاشق یکی بودم بهش نرسیدم ولی خب به نفعم شد اگه میرسیدم ...

لیسانست رو بگیر توی یه رشته بعدازطریق حق التدریسی و آزمون استخدامی وارد آموزش و پرورش شو

من بابت بعضیاش خوشحالم بابت بعضیاش نه ، مثلا عاشق یکی بودم بهش نرسیدم ولی خب به نفعم شد اگه میرسیدم ...

وقتی تونستی انقدر رتبتو تغییربدی پس بازم میتونی موفق شی ناامید نشو

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
منم ی مشکلی دارم خیلی از خدا کمک خواستم  بخاطرش بقیه مسخرم میکنن ولی مشکلم حل نشد دعا ورداشتم چ ...

دلم میخواد فرارکنم ازشرایطی که توشم

درباره این پست بنظرم هیچ کس از شرایطش راضی نیست اونایی که راضین خیلی کمن... حالابه هردلیلی... 

من خودمم یکی ازاون ناراضی هام ک البته دارم سعی میکنم با اعتقاداتم خودمو قوی نگه دارم اما ته دلم ازخیلی چیزا ناراحتم... وهنوز حکمتشو نفهمیدم!

گاهی میگم مشکل ازضعیف بودن ایمان ماست!

نمیدونم بازم

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
دلم میخواد فرارکنم ازشرایطی که توشم

منم قبلا زیاد از خدا دلگیر میشدم دعوا قهر ولی اخرشم نمیتونستم بدون اون باشم الان به حدی رسیدم بیخیال ارزوهام شدم از وقتی فکر میکنم به مرگ یه جور تسکین درد برام شده باعث خوشحالیم میشه😁

درباره این پست بنظرم هیچ کس از شرایطش راضی نیست اونایی که راضین خیلی کمن... حالابه هردلیلی...  ...

من خیلی به خدا نزدیک شده بودم ازش کمک خواستم۱۰سال پیش. گفتم خدایا موردخوب سرراهم قراربده آدم باایمان میخوام. ولی گیر یه آدمِ بهظاهر متشرع افتادم که داره نابودم میکنه 

لیسانست رو بگیر توی یه رشته بعدازطریق حق التدریسی و آزمون استخدامی وارد آموزش و پرورش شو

آره امسال دیگه همین کارو میخوام بکنم ، ولی پارسال چون فکر میکردم صد درصد قبول میشم با این رتبه هر ۱۵۰ تاشو فرهنگیان زدم 😑