2777
2789

سلام و صبح بخیر بچه ها انشالله حال دلتون همیشه خوب باشه دوستان یه همسایه داریم تقریبا پنج یا شش سالی میشه که تو کوچه ما اومدن دیوار به دیوارمون هستن خیلی بی فرهنگن یعنی هر چقدر بگم کم گفتم خونه های ما ویلایی هستن آپارتمان نشین نیستیم اینا تا ساعت یک شب مهمون دارن هر روز کلی سر و صدا میکنن من کاری به مهمونیشون ندارن خونه ی خودشونه اما آدم باید مراعات همسایه رو هم بکنه که اینا اصلا مراعات نمیکنن . تایم خوابشونم معلوم نیست پنج صبح هم سر و صدا میکنن صبح زود میان تو حیاط چنان بلند حرف میزنن که از تو اوج خواب بیدار میشیم تمام همسایه ها بهشون تذکر دادن ولی پدر من میگه خجالت میکشه تذکر بده روش نمیشه و تا الان ما هیچی نگفتیم احترام نگه داشتیم اما بی فایده ست یعنی خونه هایی که چند تا خونه از این خانواده فاصله دارن اونا هم خواب راحت ندارن دیگه ببینید ما که دیوار به دیواریم چی می کشیم اون یکی همسایه ی دیوار به دیوارشون چند ماه پیش فقط به خاطر همین همسایه از این کوچه رفت متاسفانه خونه هم برای خودشونه خریدنش و حالا حالا ها هستن مثلا همین امروز صبح از ساعت پنج صبح این قدر در ماشینشونو محکم میبستن و بلند بلند حرف میزدن میخواستن واسه سیزده به در خانوادگی با فک و فامیل برن بیرون  این قدر سر و صدا زیاد بود که یه لحظه من فکر کردم تو کوچه دعوا شده رفتم تو حیاط دیدم صدا از همسایه بغلیه دارن آماده میشن برن بیرون واقعا خسته شدیم بقیه همسایه ها هم تذکر دادن بدتر شدن کلا بهشون تذکر بدید از قصد لج میکنن شما بگید چی کار کنیم جای ما بودید با این همسایه که نه شب میذاره بخوابیم نه صبح نه ظهر چی کار میکردید ؟ زن و شوهره هم جوون هستن چهل سالشونم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا نصیب نکنه ..ماهم داریم از این همسایه ها..تازه صبح تا شب هم تو خونشون دعواس ..زنه پنج تا بچه داره اعصاب نداره یه ریز صدای دادو هوارش میاد ...ماکه نتونستیم کاری کنیم ...انشالله زودتر بفروشن برن

باز واسه شما ویلاییه. ما تو آپارتمان همسایه دیوار به دیوارمون اینطوریه. ببین ما چی میکشیم.چند شب پیش ساعت یک شب تازه مهمون اومد براشون. تا چهار سر و صدا و بگو و بخند آخر ساعت چهار شوهرم رفت در خونشون. ولی هر روز همینه. 

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

فیلم بگیرید ازشون ببرید کلانتری نشون بدید وازشون شکایت کنید.یه استشهادم جمع کنید همه مردای همسایه ها امضا کنن ببرید کلانتری

خودتون بهشون حرفی نزنید.ولی  پلیسازو بفرستید دم خونشون بهشون تذکر بدن اون موقع شما‌تو خونتون باشید وخودتون بیرون نباشید

دیگه خودشونو جمع وجور میکنن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

من ی همچین همسایه ای داشتم شبو روزم یکی بود 

توی کتاب گنجینه داروهای معنوی ی نماز بود برای دفع شر همسایه بد 

اونو خوندم اخرشم اسم همسایمو باید میاوردم خدا کمک کرد سر یماه فروختن رفتن 

البته مال خیلی سال پیشِ یادم نیس دقیقا چطوری بود 

شمام کتابشو بگیر بخون متوجه میشی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

دقیقا این وضع رو داریم منتها آپارتمان ۴ واحده

هر ۴ واحد صاحبخونه هستن و اصلا نمیشه از دستشون راحت شد!😑

خیلی شلوغن خیلی خیلی و دو واحد پایین مال خودشونه!

ی نوه هم دارن که بی نهایت فضوله و جیغ میکشه هر روز و هر شب اینجاس!

اگه برات بگم دیوونه میشی که چیکار میکنن اینا!!

پدرو مادرمم روشون نیس بهشون بگن!😶بارها خواستم تذکر بدم نزاشتن 😥

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒