2777
2789
عنوان

باردارا بیاین خیلی نگرانم

113 بازدید | 11 پست

از وقتی وارد هفته ۹ شدم علائم بارداریم کم کم محو شد وارد ده شدم هیچی ب هیچی فقط سینه درد داشتم تو نت خوندم قطع ناگهانی تهوع صبحگاهی خطر ناکه خیلی ترسیدم هفته دیگه نوبت دکترمه چیکار کنم وارد هفته ۱۰ شدم دیه تهوع صبگاهی نداشتم کسی بوده اینطور؟

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم منم ۱۲ هفته ام یه روز علائمم کلا میره یه روزم شدید میشه افتضاح

من از اول بارداریم تاحالا اورگاسم نداشتم میترسیدم رابطه داشتیم اما بدون این الان از دیشب تاحالا ۳ بار داشتم میترسم خیلی اتفاقی براش نیوفتاده باشه من تو هفته های اول داشتم اورگاسم لک دیدم دیه نداشتم

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

نه بابا الکی استرس نده به خودت مال منم یه دفعه قطع شد حالت تهوع و سرگیجم البته من کالا خیلی کم داشتم 

من سر بچه اولم کلا ویار نداشتم یه بار تو نت گشتم نوشته بود احتمالا جنین سقط شده اصلا نابود شدم 

کلا راجع به مسائل پزشکی تو نت چیزی نمیزنم

عزیزم رعایت کن دیگه ۳ بار ارگاسم معلومه ضرر داره

چیگار کنم دیه شد😅😅فشار دوماهه ها 

من ک ازهمون اول داشتم تا الان😅 هیچ اتفاقیم نیفتاده من زیاد حالت تهوع نداشتم همشم سبک بودم اصلا حس نمیکردم ک باردارم گاهیم حواسم نبود میدویدم🤦‍♀️ بعد یادم میومد باردارم😅

نه بابا الکی استرس نده به خودت مال منم یه دفعه قطع شد حالت تهوع و سرگیجم البته من کالا خیلی کم داشتم ...

منم الان یچی خوندم کم مونده بود اشکم در بیاد اومدم اینجا

من ک ازهمون اول داشتم تا الان😅 هیچ اتفاقیم نیفتاده من زیاد حالت تهوع نداشتم همشم سبک بودم اصلا حس ن ...

منم دقیقن الان اینطورم رو شکم میخوابم یهو صاف میشم یهو میدوام😂😂کلا هنوز باورم نشده دارم مامان میشم🥺

اصلا نگران نباش عزیزم طبیعیه الکیم بخودت استرس نده

مرسی🥺 ایشالا ک چیزی نشده باشدش