2777
2789
عنوان

گلوی پسرم بند (تول) شده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی خوار منم تند تند تول میشد ، همش میبردن درمیاوردن ، بعد دیگه به اونی که تول در میار گفت میبندم جاشو و باید یک هفته فقط چیزای نرم بخوره ، خواهرم بیچاره ی هفته رو خونه موند ، همش نرم و آبکی داد خوب خوب شد دیگه 

اسی اصلا تاحالا نشنیدم

خب ببرش دکتر شاید راهکاری داره

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
چجوریه ؟؟گلوش کیپ میشه یا دماغ؟؟

من پسرم یه بار گیلاس با هسته خورد بعد من نمیدوستم هسته تو گلوش گیر کرده و   اصلا از همچین چیزی خبر نداشتم

پسرم تب کرد و سرفه من بردم دکتر اصلا خوب نشد تقریبا یک ماه این داستان طول کشید و من ۵ یا ۶ بار بردم دکتر خوب نشد دوشب هم تبش زیاد شده بودم بردم بیمارستان سرم زدن براش 

خیلی لاغر و بدخلق شدو اصلا شبا نمیخوابید یه سره رو پام بود

تا اینکه یکی بهم گفت این تو گلوش یه چیز گیر کرده و ادرس یه خانوم رو داد رفتم پیشش هسته گیلاس از گلوش در آورد بعد یکی دو روز خوب شد پسرم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙