2777
2789
عنوان

کرونا در نوزاد

421 بازدید | 19 پست

نوازد دو ماهم کرونا داره از اولین علامت 12 روز میگذره ازمایش داده از دیشب یهو بی اشتها شد و هر دفعه کم هم ک شیر خورد بالا آورد بیمارستانم رفتم ولی تعطیلات دانشجو بودن ک سر در نیاوردن 

خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢مگه میشه؟

نوزادم کرونا میگیره

فهمیدین از کجاگرفته.؟

بنام خدای رنگین کمان🌈🌍.     مردی که امروز عاشقش میشی،زن‌های زيادی ازش متنفرن زنی كه امروز  دوس داشتنش رو كشف میکنی و زندگيت رو زيبا میکنه،پارسال زندگی مرد ديگه‌ای رو نابود كرده!سربازی كه توی سنگر تو نارنجک میندازه و منتظره تا صدای تكه تكه شدن بدنت رو بشنوه،توی خونه  بچه‌ی سه ساله‌ای داره كه بهش میگه بابااتاق نيمه تاريک خونه‌ای قديمی كه حالت ازش بهم میخوره محل زيباترين خاطرات آدمی ديگه است...شايد خيلی احمقانه به نظر بياد عزيزم،ولی زندگی بيش از اين كه خودش معنی داشته باشه،از جايی كه تو بهش نگاه میكنی معنی پيدا میکنه:)

تجربه ای ندارم ولی سعی کن خیلی به زور هم که شده شیر بدی تا آب بدنش کم نشه اگه دیدی خیلی بالا میاره ببر بیمارستان یه سرم بزنن،براتون دعا میکنم .همین از دستم بر میاد .انشاالله خدا خودش لطف کنه و زود زود خوب شه

بگردم براش

ایشالا زود خوب بشه

علائمش چی بوده این ۱۲روز؟ اذیت نبوده یعنی؟

عزیزم یه پزشکی تو اینستا میشناسم اینترنتی هم مشاوره میده درباره کرونا، اگه خواستی ازش مشورت بگیر

https://instagram.com/dr.maysaghayyem?igshid=1xtanzr91szbi

نه تب نداره دکتری نیست الان تو این هفته سومین بار بود بردم دکتر خدا به بچه م رحم کنه

این بچه آشنا ما میگفتن تب هم کرده بوده و سرفه میکرده اونم بچه چند روزه، الان نمیدونم حالش چطوره ولی فکر کنم دیگه رفع شده خداروشکر،

شمام حتما پیگیر باش این یکی دوروز تا تعطیلات تموم میشه خیلی مواظبش باش انشاالله خیلی زود به خیر میگذره و رفع میشه