2777
2789
عنوان

رنگ مو بعد از فوت نزدیکان

2556 بازدید | 37 پست

برادر جوانم ۳۹ ساله چهار ماهه که فوت شدن خیلی داغونم اصلا تمایلی نداشتم عید رنگ مو بزارم اما الان میبینم موهای سفیدم پیدا شده موندم به قراری که با خودم گذاشتم پایبند بمونم که تا سال رنگ نکنم موهامو یا رنگ کنم همسرم هم مدام به من میگه به خاطر روحیه عوض بشه رنگ کن اما دلم نمیاد از یه طرف میترسم اینطوری توذوقش بخورم به نظر شما چه کار کنم ؟؟؟ حادثه خییییلی سختی بود انشاالله برای هیچکس پیش نیاد 

خدارحمتش کنه رنگی مثل موهای طبیعی خودت بذار

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رنگ کن بخدا مو رنگ نکردن هیچ دردیو درمان نمیکنه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بنظرم رنگ کن. خدا بیامرزتشون... روحش همیشه شاد و در آرامش. ولی از رنگ نکردن موی شما چی به اون مرحوم میرسه؟ بجاش سعی کن تا سالش هر هفته یا هرماه براش یه جز قران بخونی . حالا اگه واقعا هم دل و دماغش رو نذاری رنگ تیره بزار 

خدا رحمتشون کنه. ما طایفه مون کلا مرده پرستن تا سال رنگ نمیکنن. بستگی به جو خانواده خودت داره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

منم شش ماه از فوت مامانم گذشته تموم شقیقه هام سفیده ولی دلم نیومد رنگ بذارم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

یه رنگ طبیعی بزار خب

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

میدونم غم سنگینی تو دلتونه و هیچوقت از دل و ذهنت پاک نمیشه اما سوالم اینه واقعا با لباس مشکی و اصلاح نکردن و....میشه اون حجم ناراحتی و غصه رو کم کرد؟؟

پس باید زندگی کردو واقعیت تلخ(مرگ عزیزان)رو پذیرفت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...