2777
2789
عنوان

اظطراب

170 بازدید | 19 پست

بچه ها من  اظطراب خیلی شدیدی دارم بطور مداوم بیست وچهار ساعته حتی از تپش قلبم از خاب بلند میشم قرص ۹ماه خوردم قطع کردم یکی دوماهش خوب بودم بعد دوباره حالاتم برگشتن چیکار کنم ؟نمیخام روانپزشک وروانشناس تاکی ؟سلامتی ندارم همش سرگیجه تپش قلب افسردگی اظطراب پانیک مسخ شخصیت وواقعیت تاکی خدا؟مگه چیکار کردم که جواب منو ایجور دادی تنهام هیشکی دورم نیس  قرص بخورم؟که همش خاب باشم؟از زندگی بیوفتم عقب؟بعد که قطع کنم باز دیوونه شم؟مشکل میدونید چیه من هزینشو ندارم هفتع ای ۴۰۰ بدم از کجا بیارم؟دارم از دس میرم خودکشی کنم؟خدا چق بی عدالتی 

خدایاکمک

عزیزم من ی دکتر طب سنتی دارم ک از هر دکتری بهتره واسه هر دردی ک بگی درمان داره 

بزن تو نت دکتر داوود منیری من شبو روز دارم دعاش میکنم چون اولین هدفش خداس بعد مادیات

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم من ی دکتر طب سنتی دارم ک از هر دکتری بهتره واسه هر دردی ک بگی درمان داره  بزن تو نت دکتر ...

جواب میده طب سنتی به اظطراب وپانیک وافسردگی ومسخ؟

خدایاکمک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم به خدا پناه ببر. قرآن بخون. آیت الکرسی زیاد بخون و یه قاری هست صدایی آسمونی و آرامبخش داره استاد سعد الغامدی. آیت الکرسی با صدای ایشون رو دانلود کن گوش بده. یوگا کار کن. باشگاه بهتره ولی الان که نمیشه فیلماش تو نت هست دانلود کن انجام بده. قرصاتو که ناگهانی قطع نکردی؟! این باعث میشه علائم شدیدتر برگرده طبق نظر پزشک باید قطع می کردی

جواب میده طب سنتی به اظطراب وپانیک وافسردگی ومسخ؟

والا من دیدم واسه همه چی درمان داره حتی سرطانی رو درمان کرده ک دوستم با چشم خودش دیده بود اصلا نمیخوام تبلیغش کنم ولی من هم از طب سنتی خوشم نمیومد هم فکرمیکردم الکیه از وقتی داروهاشو خوردم‌و جواب گرفتم واقعا بهش ایمان اوردم تشخیصاش درستن داروهاشم ک اثر دهی خوب دارن..فقط ی مشکلی ک داره یکم داروهاش گرونه چون خودش دارو میسازه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام هم وطن

اون قسمت اضطراب و علائمشو ک گفتین خیلی شبیه به علائم من بود

با سرترالین حدودا یکسال طول کشید تا کنترل شد(درمان نه کنترل)

تجربه منه شاید بدرد شما نخوره ولی کتاب اثر مرکب(الخصوص مقدمه و فصل یکش)خیلی کمک کرد تا کم کم دیدم به زندگی عوض شه

هیچ قرصی نیس ک بخوری و به همه چیزایی که مدنظر داری برسی،امثال من و شما هرچی بیشتر از خود بیماری و یا عوارضش صحبت کنیم بیشتر توش گم میشیم...

این تجربه ۳ سالمه شاید بدردتون بخوره. 

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

سلام هم وطن اون قسمت اضطراب و علائمشو ک گفتین خیلی شبیه به علائم من بود با سرترالین حدودا یکسال طو ...

میدونی اظطرابم بقدری شدیده که مدام تپش قلب وترس وهمه چی دارم حالتم سخته چون مسخم 

خدایاکمک
والا من دیدم واسه همه چی درمان داره حتی سرطانی رو درمان کرده ک دوستم با چشم خودش دیده بود اصلا نمیخو ...

عزیزم من اهوازم چطو بهش دسترسی داشته باشم؟پیجشو تازه فالو کردم

خدایاکمک
عزیزم من اهوازم چطو بهش دسترسی داشته باشم؟پیجشو تازه فالو کردم

@davoud_moniri

آیدی خودشه تلگرام پیام بده راهنماییت میکنه 

میدونی اظطرابم بقدری شدیده که مدام تپش قلب وترس وهمه چی دارم حالتم سخته چون مسخم 

بله میدونم با زور و فشار بخاب رفتن و با تپش قلب بیدار شدن چقدر مزخرفه!!!اینکه بشینی پا سفره و دلت نخاد چیزی بخوری و استرس چیزی ک نیستو بکشی خیلی بده...ولی اختلال مسخ(چه واقعیت چه شخصیت)اگه پزشک تشخیص داده باشه خیلی باید جدی گرفته شه و لطفا حتما مراجعه کنین به "روانپزشک" تا با دارو کنترل بشه

درمورد خواب الودگی هم حتما به پزشک بگین،مثلا من اگ سرترا رو صب و عصر میخوردم بقیه روزو گیج و سردرد و خوابالود بودم...ولی شب که میخوردم راحت تر هم بخاب میرفتم

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بله میدونم با زور و فشار بخاب رفتن و با تپش قلب بیدار شدن چقدر مزخرفه!!!اینکه بشینی پا سفره و دلت نخ ...

میخوردم این قرصو بعد دکتر قطش کرد من شیمیایی نمیخام 

خدایاکمک