فردارو بازم کوفتم میکنه ۱۵ روز قهر تو ماشین میخوابه تازه زده تو سرم عوض معدرتخواهیشه عیدم قهر بود سیزده بدرم قرار کوفتمون کنه یه چشم خون بشه یه چشم اشک بیجاره بچه طفل معصومم چیکار کنم بمونم خونه
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا شوهرم تو ماشین میخوابه پست قبلیمو بخونین میفهمین حالا فردا قرار کل فامیل بفهمن ما باهم قهریم چون همگی زنگ میزنن بیاین دیگه اونوقت اولین سیزده بدر بچم اونم بعد ۱۴ سال قرار تو خونه تتها بمونیم
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
بچه استفراغ کرد گفتم دیتمال کاعدی بده رفت اورد تند تند نیکشیدم که یه فرش نفوذ نکنه دیتمال کاعذی از دستش ول خورد افتاد تو سر بچه یهو دیدم با مشت محکم زد تو سرم از شدت درد گریم گرفت بچمم باهم گریه کرد فحشش دادم رفت تو ماشین خوابیدم عیدم نیومد خونه قرار فردام نیاد خونه جواب فامیل و چی بدم
یه معذرت خواهی کوچیک کافیه تا همه دوری این ۱۵ روزه رو جبران کنه دنیا دوروزه شاید یکیمون فردا ...
اخه اون زد تو سرم فردا عادت میکنه این عادتشه همه روزای خوشمو زهر مارم میکنه جز خاطره تلخ باهاش هیچی تدارم عیدم نمیومد من رفتم دنبالش بچه تو خونه تنها موند پررو شده