2777
2789
عنوان

چرا همش بی اعصابم

200 بازدید | 25 پست

توی تعطیلات عید هی سر هیچی با شوهرم بحث کردیم. البته مقصر خودشه تا حرف میزنم صداشو بالا میبره منم لج می کنم.

مث الان که خونه مادرشم و سرسنگینم باهاش

خدا هیچ مردیو  خونه نشین نکنه😂😂😂😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکیشونو دارم .بی محلی بهترین کاره اعصاب خودتم آرومتر

دید سرم درد میکنه قرص خوردم اومدم اتاق اصلا انگار نه انگار

مسخره

گفتم تاپیک بزنم یکم اروم شم تا بیفته به منت کشی😁

دید سرم درد میکنه قرص خوردم اومدم اتاق اصلا انگار نه انگار مسخره گفتم تاپیک بزنم یکم اروم شم تا بی ...

انقدر دلم از این مردا پره انقدرررر پره که میگم هرکی خودکشی میکنه والا حق داره .به حد جنون میرسونن ادمو

فقط خانواده خودشونو میبینن و ادم حساب میکنن بقیه انگار پشمن .عوضیا

کلا تو مخم رفته.کاش زودتر بره سرکار😶

اومدیم خونه مادرش خواهرا هم بودن بعد خواهرش تا یه ذره سرش درد میکنه رختخواب پهن میکنه میخوابه. 

اینم تا دید گف واای خیلی بده و.. پاشو ببرم دکتر

بعد من اروم گفتم خوبه والا ناز اونو می کشی ولی اینقد جلز و ولز میکنم به پشمت هم نیس

حالا هی زیر زبونی غر و... قیافه