2777
2789

کسی میدونه اگه سند خونه بین من و همسر سه دانگ سه دانگ نصف باشه رو سند به شوهرم وام میدن یا نه؟ حتما باید سند شش دانگ باشه

مثلا ۱۰۰ تومن وام میخواییم ارزش خونه مون تقریبا ۲ تومن باشه کلا میدن؟؟؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

باید خونه به نام یکی دیگع باشه بعد مثلا شما ازش بخرید.وام اینجوری میدن به کسی که خونه به نامش بوده.ارزش خونه دوبرابر وام باید باشه.تا پایان زمان قسط و اینا هم نمیتونی خونه رو بفروشی مگه اینکه وامم بدی به صاحب خونه جدید.من بابام اینجوری وام گرفت

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خونه به نام یکی دیگع باشه بعد مثلا شما ازش بخرید.وام اینجوری میدن به کسی که خونه به نامش بوده.ا ...

این برا وام خرید مسکن هست

ما میخواییم ۱۰۰ تومن وام بگیریم برا کاری بعد سند رو میزنن رهن بانک.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
این برا وام خرید مسکن هست ما میخواییم ۱۰۰ تومن وام بگیریم برا کاری بعد سند رو میزنن رهن بانک.

اهان

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜