2777
2789
عنوان

کپسول اووبوست

197 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم من تنبلی تخمدان دارم میخواستم بدونم کی ازین کپسول استفاده کرده و باردار شده میشه لطفا بیاین هر کی میدونه لطفا راهنماییم کنه 

برای همه دعا کنید مثل پروردگار که مهربانیش بر همه سایه افکنده استای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر ازمن به خدا ایستاده ای

سلام اسمش رو شنیدم دخترعمم مصرف می کرد باردار هم شد ولی مطمئن نیستم فقط بخاطر این کپسول بوده باشه 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

[QUOTE=183564013]سلام اسمش رو شنیدم دخترعمم مصرف می کرد باردار هم شد ولی مطمئن نیستم فقط بخاطر این کپسول بوده باشه&nb ...[/QU سلام عزیزم نمیدونی دختر عمت چن دوره استفاده کرد؟؟داروهای دیگم کنار استفاده میکرد

برای همه دعا کنید مثل پروردگار که مهربانیش بر همه سایه افکنده استای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر ازمن به خدا ایستاده ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=183564013]سلام اسمش رو شنیدم دخترعمم مصرف می کرد باردار هم شد ولی مطمئن نیستم فقط بخاطر این ک ...

حقیقتا نمی دونم چیا کنارش مصرف می کرد  اما حدود ۱ سالی زمان برد ولی می تونم ازش بپرسم بهت بگم که چه چیزایی کنارش مصرف می کرد 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

یعنی هیچکس ازین کپسول استفاده نکرده😑😶

مرسی گلم لطف میکنی ممنونت میشم🙏

سلام عزیزم پرسیدم گفت قرص متفورمین و فرتلیتی هم می خوره ضمن این که گفت دقیقا بعد ۶ ماه از مصرف قرص حامله شده ولی دوستی داشته که با دو هفته خوردن این قرص حامله شده 

انشالله شما هم به زودی حامله می شید❤

سلام عزیزم پرسیدم گفت قرص متفورمین و فرتلیتی هم می خوره ضمن این که گفت دقیقا بعد ۶ ماه از مصرف قرص ح ...

قربونت برم عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی خیلی امیدوارم کردی🌹🌹🌹

قربونت برم عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی خیلی امیدوارم کردی🌹🌹🌹

فدات عزیزم