2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکنت قابل درمان نیست باید کنترلش کنی ...

نه عزیزم ، لکنت در سن پایین قابل درمانه ، و در سنین بالا هم در اکثر مواقع درمان میشه 

ولی با جمله ی باید کنترلش کرد موافقم 

لکنت قابل درمان نیست باید کنترلش کنی ...

فک کنم تو سن پایین قابل درمانه، چون خواهر زاده من ۴ سالگی لکنتش شروع شد و بردنش گفتاردرمانی و تا الان خوبه، الان 7 سالشه خدارو شکر هیچ مشکلی نداره، بستگی به گفتاردرمانشم داره ، چون خواهر منم چند جا رفت و نتیجه نگرفت، ولی این آخرین جایی که رفت خیلی خوب نتیجه گرفت و خیلی راضی بود از درمانگرش

بچه همسایمون لکنت داشت خیلی بد بود طفلی خجالت میکشید اصلا حرف بزنه

بهش کلینیک گفتاردرمانی حامی رو معرفی کردن الان چند وقتیه میرن. خیلی راضین واقعا هم خیلی بهتر شده یکم دیگه ادامه بده بنظرم خوب خوب میشه

فک کنم تو سن پایین قابل درمانه، چون خواهر زاده من ۴ سالگی لکنتش شروع شد و بردنش گفتاردرمانی و تا الا ...

توروخدا میگی چکار کرد؟ازش بپرس.بچه منم ۵ سالشه.توی روستاییم و نمیتونم برم شهر گفتار درمانی اینجا هم محیط کوچیکه همه مسخرش میکنن

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91