2777
2789
موهاش خیلی کم پشت بود.فقط بلند شده بود.فقط باید سراشو می زد.شده مث بچه مدرسه ای ها بچه 15 ماهه.
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
اشکالی نداره بلند میشه چیزی نگو مادربزرگه دیگه حالا خواسته با نوه اش حال کنه😀
بی ارزشترین نوعِ افتخار...!! افتخار به داشتن ویژگی‌هایی که خود انسان تو داشتنشون هیچ نقشی نداشته، مثلِ : » چهره » قد » رنگ چشم » ملیت » ثروت خانوادگی. . . "از چیزایی که خودت به دست آوردی حرف بزن" از انسان بودنت بگو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث زمان بچه های خودش که خودش کوتاه نی کرده.برا اینم مثلا ذوق زده شده خواسته خیلی عوض بشه
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
بیخیال بابا حالا نوه اش دوست داشته دیگه سخت نگیر نوه خیلی عزیزه من مامانم جونش به جون برادرزاده هام بسته است انشالله خودت عروس دار میشی نوه دار میشی .مو زود بلند میشه دلخور نشو.
الهم صلی علی محمد وآل محمد
نه رشد موهاش خیلی کمه.شش ماه طول کشید تا ی ذره اومد رو گوشاش
ببخشیدااااا ناراحت نشی ولی تو رو خدا ادای این مامان ندید بدیدارو در نیار
بی ارزشترین نوعِ افتخار...!! افتخار به داشتن ویژگی‌هایی که خود انسان تو داشتنشون هیچ نقشی نداشته، مثلِ : » چهره » قد » رنگ چشم » ملیت » ثروت خانوادگی. . . "از چیزایی که خودت به دست آوردی حرف بزن" از انسان بودنت بگو...
دو ماه دیگه عروسی خواهرمه.می خواستم خوشگل باشه.شوهرمم شوکه شد.او ن که می خواست بلند و فر بشه پشتش
عزیزم مو بوده خدانکرده دست و پا که نبوده اینقد ناراحتی! فکر کن مامان خودت این کارو کرده. در میاد به قول قدیمیها ریشه اش به آبه
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "