2777
2789
عنوان

آنومالی خواهش میکنم بیایید

160 بازدید | 16 پست

سلام مامان ها لطفا میشه یه کمکی به من بکنید
دکترم گفته برم سونو سه بعدی برای انومالی الان دیدم خیلی ضرر براش نوشتن
نمی‌دونم چیکار کنم
لب شکری بودن تو سونو معمولی مشخص میشه ؟ و بقیه موارد
دارم دیوووووونه میشم 😢

حتما بریا

سهل اتگاری نکن

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار میخوای بری انومالی هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه وگرنه الان کل بچه ها دنیا باید مشکلدار باشن.

به چ چیزایی هم فکر میکنیا.

همین سونو انومالی خیلی از بیماری ها مثل اکوژن روده، کیستای مغزی و قلبی بزرگ‌و کوچیک بودن بطن ها مغزی و قلبی و خیلی از بیماری لوله عصبی، کام شکاف دار و... نشون میده

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

میترسم برم بدتر ضرر برسونم 

ن بابا مطمین باش اگ مضر بود دکتر نمگفت بزی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
من ۱۸ هفته است زود نیست؟

از ۱۸ هفته برای انومالی اقدام میکنن ن زود نیست

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

یه بار میخوای بری انومالی هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه وگرنه الان کل بچه ها دنیا باید مشکلدار باشن. به ...

دو بعدی معمولیش؟ یا سه بعدی ؟ 

من فقط از اینکه این همه ضرر برای سه بعدی نوشتن میترسم 

دو بعدی معمولیش؟ یا سه بعدی ؟  من فقط از اینکه این همه ضرر برای سه بعدی نوشتن میترسم

نه سه بعدی برو حتما. چون تمام اندام بچه باید دیده بشه و خیالتم از این بابت راحت میشه. نگران نباش

والا همه ما رفتیم هیچ مشکلی هم ایجاد نکرده

دکترم منو دیونه کرده همه چیزو سخت میگیره بخدا دیگه کم آوردم

ب حرف دکترت گوش کن

اگرم‌بهش اعتماد نداری دکترتو عوض کن