پیاز رو سرخ میکنم با زردچوبه لپه رو هم یه گوشه تفت میدم که وانره موقع پخت گوشت رو اضافه میکنم و یه کوچولو تفت میدم رب رو جداگونه یه کوچولو سرخ میکنم رنگش واشه اضافه میکنم دارچین میزنم و دوتا حبه سیر میندازم چون طعمشو دوست دارم و گوجه کوچیک میندازم توش آب جوش میریزم به اندازه تا جابیفته یکساعت آخر پخت غوره اضافه میکنم و زعفرون خیلی کم هم گلاب درحد۱قاشق مرباخوری بادمجونا رو هم که سرخ کردم اکثرا کنارش سیب زمینی هم سرخ میکنم ما دوست داریم و برنج رو هم دم میکنم و غذای ما آمادست جاتون خالی