2777
2789

بچها من ی سری عکسامو ریختم تو رم حالا رم اونا رو بالا نمیاره چیکار کنم خاک بسرم شد عکسا مهم بودن😭😭😭😭😭😭نمیشه عکسارو برگردوند ب حافظه داخلی گوشی؟؟؟؟

امیدم به توعه خدا جون❤ کاربری دو نفره✌🏽معلم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فعلا کامپیوتر در دسترسم نیس میشه بگی چیکارکنم🙏🥺

بابد بندازی تو کامپیوتر بعد از منوی تولز گزینه فولدر آپشن از پنجره ای که باز میشه از بالا منوی ویو و گزینه شو هیدن فایل رو بزنی بعد اوکی و عکسات برمیگرده

بابد بندازی تو کامپیوتر بعد از منوی تولز گزینه فولدر آپشن از پنجره ای که باز میشه از بالا منوی ویو و ...

وای مرسی عزیزم خداخیرت بده😭❤از لبتاب سر در میاری ازت سوال بپرسم راجبش؟؟

اره عزیزم بپرس

چجوری کیبورد و بیارم رو صفحه قفل؟

من کیبوردم ی کلمش خرابه بد رمز داره تو رمزم اون ی کلمش ک کار نمیکنه هستش حالا کیبورد و که میارم رو دکستاپ میخام بیاد رو صفحه فقلش ک بتونم اونجوری رمزشو باز کنم

چجوری کیبورد و بیارم رو صفحه قفل؟ من کیبوردم ی کلمش خرابه بد رمز داره تو رمزم اون ی کلمش ک کار نمیک ...

میتونی اون یه کلمه که خرابه اونو از روی کیبوردت برداری از زیرش فشار بدی در میاد بعد با خودکار بزنی تو جای خالی دکمه کیبورد بعد پسوردتو عوض کنی 

میتونی اون یه کلمه که خرابه اونو از روی کیبوردت برداری از زیرش فشار بدی در میاد بعد با خودکار بزنی ت ...

ینی میگی کلا همه چیشو بکنم زیر زیرش ک یه قسمت سبز رنگی دارنو اونو با خودکار بزنم!؟

ینی میگی کلا همه چیشو بکنم زیر زیرش ک یه قسمت سبز رنگی دارنو اونو با خودکار بزنم!؟

اره اگن دکمه که نمیزنه اونو بکن یه پلاستیک مانند هست که دکمه روی اون عمل میکنه اونو با خودکار فشار بده

اره اگن دکمه که نمیزنه اونو بکن یه پلاستیک مانند هست که دکمه روی اون عمل میکنه اونو با خودکار فشار ب ...

رو اون پلاستیک مانندم کردم نشد لامصب