2777
2789

سلام.من با خانواده شوهر توی یک ساختمونیم خداروشکر دخالت چیزی توی زندگیم ندارن .ولی خیلی خشکن. یک مساله ک هست اصلا زبون مادرشوهر من ب تبریک گفتن نمیچرخه..مثلا کولر ..میخریم یا وسیله ها بزرگ ک قشنگ تو چشم هستن میخریم میبینه اصلا نمیکه مبارک فقط نگاه میکنه میره‌..یک بار یک وسیله چوبی خریذم فقط گفت این چربی میگیره همین.واقعا توی مغزم نمیره مگه میشه یک مادر ببینه پسرش رشد میکنه خونش تکمیل میکنه هیچ خوشحال نشه..یا مثلا توی حیاط ببینم اصلا سلام نمیکنه یا میاد در خونه یک وسیله لازم داره اصلا سلام و احوالپرسی نمیکنه ..نمیدونم کلا ذاتش اینقد نچسبه

الهی همه حال دلشون خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما سلام میکنید جواب سلام نمیده ؟

یا توقع دارید ایشون بهتون سلام کنه ؟

ما هم هیچ چیزی رو به عروسمون تبریک نمیگیم

چون یا میگه حسودن

یا میگه چشمشون دنبال زندگیمه

یا میگه چقدر فضولن که تا ی چی میخرم میفهمن

یا میپره بهمون

در کل مثل دیوار باهاش برخورد میکنیم 

یه چیزی تو مایه های زره پوشیدن برای حفاظت از خودمون