2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روز پریود

239 بازدید | 38 پست

خانم های باردار لطفا جواب بدین

من دیروز موعدم بود الان زیر دلم درد میکنه عین موقعی که پری میخواد بیاد

رابطه فقط پنج روز مونده به پری داشتم که دوره امن محسوب میشه و دوره هام 28 روزه منظمه

ممکنه باردار باشم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ....ولی اگه پریودات نامنظمه ممکنه چون نمیدونی تخمکت کی آزاد میشه منم پریودم نامیظم بود روز دهم سی ...

آخه تو یه تاپیک یه خانم گفت منظم بوده و حامله شده همینجوری

جاری من تو همین روزای امن رابطه داشت و باردار شد☺.زیاد به این گزینه اعتماد نکن.صبر کن اگه پریود نشدی ...

زنجبیلی جون آخه چون نزدیکی من همین اواخر لوده فک نکنم بی بی چک جواب بده به این زودی

رابطه امنی وجود نداره با ارگاسم هم تخمک‌گذاری انجام میشه

دکتر علیان نژاد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آخه تو یه تاپیک یه خانم گفت منظم بوده و حامله شده همینجوری

چی بگم والله من فقط میدونم تخمک گذاری به پریود بعدیت بستگی داره نه قبلی همینکه تخمکت ازاد شه دوهفته بعدشش خونریزی داری اگه حامله نباشی البته  یه هفته دبگه بمون آزمایپش خون بده

چی بگم والله من فقط میدونم تخمک گذاری به پریود بعدیت بستگی داره نه قبلی همینکه تخمکت ازاد شه دوهفته ...

چمیدونم والا همیشه 28 روز منظم بودم

الان حس میکنم میخوام پریود شم ولی نمیشم

چمیدونم والا همیشه 28 روز منظم بودم الان حس میکنم میخوام پریود شم ولی نمیشم

منم بااینکه تنبلی داشتم الان ۴ ماه بود به وقتش میشدم. اینبار الان ۲۰ روز داره میگذره از روز موعدم و من پریود نشدم!! رفتم دکتر سونو واژینال گفت یا تنبلی یا حامله ای و تو اینجا دیده نمیشه باید یه هفته بعد بری آزمایش

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....