2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به دادمون برسه فقط آره خوب نیست پشت کنکور بمونیم مایه آبروریزیه فقط پایه‌ای رقابتی درس بخونیم؟🥺 ...

اره ت واقعن هیچ هیچ شروع نکردی من برنامه نوشتم از شنبه

🙂🖐
ملاتونین چیه

ببین باید ملاتونین تو بدن ترشح بشه که آدم بخوابه

و ملاتونین بدن تو بهم خورده 

یه قرص کاملا بی ضرر که برای کودکانم دکتر تجویز میکنه

مثلا ساعت ۱۲ میخوری میری توی اتاقی ک سرو صدا و نور نباشه و دراز میکشی بخوابی 

میتونی تو نی نی سایت سرچ کنی راجبش و نظرات کاربران رو بخونی

تقریبا قرص گرونیه ولی ورق ارزون هم داره 

نه هیچی نخوندم تقریباً پس برو بریم که شروع کنیم هماهنگ می‌کنیم باهم🥰💪🏻💪🏻

خدایی هستی بیا ت وات فق ت فردا برنامتو بنویس بعد بهم بگو چ درس هایی خوبی و چ بد منم بگم

🙂🖐
یعنی عوارض نداره مثلن اعتیاد اور نباشه 

عزیزم بدون تحقیق قرصی رو مصرف نکن

گفتم که نظرات کابران نی نی سایت رو بخون

تا جایی ک اطلاع دارم و مصرف کردم اعتیاد آور نبوده و بیشتر از چند روز استفاده نکردم و چند ساله تایم خواب من از یکونیم نگذشته نهایتا ۲

اره ت واقعن هیچ هیچ شروع نکردی من برنامه نوشتم از شنبه

از همین فردا شروع کن چرا از شنبه؟

گوشی رو بذار کنار تایم خوابت هر جور بود درست رو بخون

بعد کم کم سعی کن خوابتم اوکی کنی

خواهشا گوشی رو بذار کنار

از همین فردا شروع کن چرا از شنبه؟ گوشی رو بذار کنار تایم خوابت هر جور بود درست رو بخون بعد کم کم س ...

دست خودم نیس چسبیدم مثللل چی بهش  کور هم شدم چشام ضعیف شده

🙂🖐
اشتباه ما رو نکن پشیمونیش برات میمونه عزیزم🌷 وقت برا گوشی زیاد هست

ال اگ من شبا بخابم خوب میتونم درس بخونم ولی اگ نخوابیدم هیچ امیدوارم بتونم فردا خب بخونم با اینک دیره برا خوابیدن

🙂🖐
ال اگ من شبا بخابم خوب میتونم درس بخونم ولی اگ نخوابیدم هیچ امیدوارم بتونم فردا خب بخونم با اینک دیر ...

تجربه خودم رو برات بگم عزیزم

منم مث شنا فکر میکردم

که اگه دیر بیدار شم نصف روزم بره باقی روزم تلف میشه و نمیشه بخونن

اما ی بار انتحان کردم دیدم اگه بیدار شدم، هر تایمی، و بلافاصله بعز از خوردن صبحونه برم سر درسم دیدم میشه

اینکه از شنبه شزوع کنم و حتما از ۶ صبح شروع کنم همه تله های ذهنته راه های فرار از درس خوندن

اون روزی که با گوشی روزتو شروع جردی خراب شده بدونش

تجربه خودم رو برات بگم عزیزم منم مث شنا فکر میکردم که اگه دیر بیدار شم نصف روزم بره باقی روزم تلف ...

اهوم بهانه هست ولی فردا گوشیمو میدم پدرم نمیزارمش پیشم بتونم بخوابم خیلی خستم دوست دارم  شبا بخوابم استراحت کنم

🙂🖐