2777
2789
عنوان

روزگار منو پسرم۳

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 39 پست
عزیزم آخه وقتی بچه اولت سالم بوده از کجا باید میدونستی که پی جی دی باید کنی...بعدشم به این نکته توجه ...

عزیزم کسی ک تو آزمایشش الفا فتو پروتئین‌ بالا باشه وقتی دنیا بیاد چ مشکلی داره

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم کسی ک تو آزمایشش الفا فتو پروتئین‌ بالا باشه وقتی دنیا بیاد چ مشکلی داره

اگه تا حد خیلی زیاد بالا باشه بعلاوه ی آزمایشات مکملش مثبت باشه نشون دهنده نقص سیسیتم عصبیه جنینه..که البته منکنه رفع بشه مث دختر من

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تا حد خیلی زیاد بالا باشه بعلاوه ی آزمایشات مکملش مثبت باشه نشون دهنده نقص سیسیتم عصبیه جنینه..ک ...

من  آزمایش غربال ها و سنوها همه بدون ریسک بود بنظرت بازم نیاز بود آزمایش بدم

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من  آزمایش غربال ها و سنوها همه بدون ریسک بود بنظرت بازم نیاز بود آزمایش بدم

بدع خیالت راحت بشه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!
دکتر ننوشت الان هفته 20 هستم بدم بنظرت؟ 

فک کنم تا هفته ۲۱ جا داری..البته اگه فولیک اسید قبل بارداری خوردی یا سابقه خانوادگی ندارین نگرانی نداره..اگه دوست داری بگو تا دکتر بنویسه ضرر نداره 

فک کنم تا هفته ۲۱ جا داری..البته اگه فولیک اسید قبل بارداری خوردی یا سابقه خانوادگی ندارین نگرانی ند ...

میخام آزاد برم بدم اشکال نداره؟ 

میخام آزاد برم بدم اشکال نداره؟ 

نه بگو آلفا فیتو پروتئن واسه نقص لوله نخاعی جنین

اگه با باز شدن مدارس و مهد کودک ها نگرانی که کودک عزیزت بیمار شه یا کرونا و آنفولانزا رو به خونه بیاره حتما سیستم ایمنیشو تقویت کن. ما به شما شربت ردکولد رو توصیه می کنیم. ردکولد یه محصول دانش بنیان و کاملا طبیعه، از عصاره عناب و شیرین بیان ساخته شده و سرشار از ویتامین ها و ترکیبات ضد ویروس هست. این شربت خوش مزه هم تو کانادا ثبت شده و هم تو ایران مجوز داره و حتی برای پیشگیری و درمان کرونا هم توصیه شده. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. اینم لینک خرید آنلاین:
https://pasarpharma.com/product/redcold/

اگه دنبال یه تقویت کننده عالی برای رشد قدی و هوش کودکتون می گردید من به شما هانی ژل رو توصیه می کنم. هانی ژل کاملا طبیعه و سرشار از ویتامین، پروتئین، مواد مغذی و ژل رویال هست. هانی ژل به رشد بچه ها کمک می کنه، حافظه شونو تقویت می کنه و باعث میشه سیستم ایمنی قوی تری هم داشته باشن. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. https://pasarpharma.com/product/%d9%87%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%98%d9%84/