2777
2789
عنوان

نگاه جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا قلق هر مردیو فقط زنش بلده.من تِزم اینه ادم ی جاهایی باید س ل یطه بشه البته ببخشید

تا الان که هیچ کاری نکرده،میگم اگه که آسایشت از جنس مخالف تامین میکنی،پس موندن من چیه بیا طلاق بگیرم یا نگاهتو درست کن،میگه طلاق بشرطی که باهام زندگی کنی نباید جای دیگه زندگی کنم

تا الان که هیچ کاری نکرده،میگم اگه که آسایشت از جنس مخالف تامین میکنی،پس موندن من چیه بیا طلاق بگیرم ...

ببخش راهکارای مختلف میدم ولی فک کنم طاقت سکوت و بی تفاوتیتو نداشته باشه شاید بتونی از این راه ب نتیجه برسی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

لعنتي چشم هرز بودنشو چقدر ناجور توجيه ميكنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بله متاسفانه

ميگفتي اووكي منم بدم نمياد ب سبك خودت دنبال ارامش باشم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

براش جای سوال بود،که چطور از لبخند جنس مخالف حالش اینطور خوب میشه

اها پس اعتماد به نفس نداره یا کمبودی از دوران کودکی و نوجوانی درست میشه چند شب پیش هم خانمی مشابه همین جمله تاپیک زده بود

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
اها پس اعتماد به نفس نداره یا کمبودی از دوران کودکی و نوجوانی درست میشه چند شب پیش هم خانمی مشابه هم ...

اون هیچوقت با هیچ دختری تیک نزده،حتی در حده ی سلام معمولی خیلی سربزیره

اما الان میگه چرا وقتی کسی بمن لبخند میزنه حالم خوب میشه،براش جای سوال!

منم از این حرفش کلی ناراحت شدم