بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تخت میبینم. به سفر بزرگی خواهی رفت که باعث می شود با افرادی آشنا شوی و کارهایی انجام دهی که باعث پیشرفتت شوند. به مقام و منزلتی دست پیدا خواهی کرد و به واسطه همین بر دشمنان و رقیبانت پیروز خواهی شد . در بین نزدیکان و کسانی که تظاهر به دوستی میکنند دشمنانی داری که از شکست خوردنت خوشحال میشوند ولی این را بروز نمیدهند. وقتی چنگال که در فال کسی بیفتد نشان دهنده وجود همین افراد است. برخورد تو با این افراد خواهد بود که عاقبتت را معلوم خواهد کرد که از آنها شکست میخوری یا تو آها را شکست خواهی داد. پس عجولانه تصمیمی نگیر و زیرکانه عمل کن. . برای رسیدن به اهداف زندگیت سخت در تلاشی ولی قفل افتاده در فنجانت کار را برایت کمی دشوار کرده ولی هیچ قفلی نیست که با کلید صحیحش باز نشود پس نا امید نشو و بدان کلید موفقیتت سعی و کوشش توست . چه ملاقات خوبی و چه اخبار خوشتری. اگر ۱۹ روز دیگر صبر داشته باشی، در یک مجلس دوستانه حین گفتگو با دوستان خبری میشنوی که بسیار تو را شادمان خواهد کرد. خبری که مدتهاست منتظرش هستی. عصای افتاده در فنجانت آنچه گفتم را به من نشان داد
آره احسنت پیش هرکسی که واسم فال گرفتنه اینوگفتنه ولی این سری یه نفردیگه بهم گفته خیانت میبینم توفالت واینکه جدایی میبینم میخوام بدونم درسته حرفاش یانه به نظرتون
ثروتی در راه است. مالی به دستت می رسد که زحمت زیادی برایش نکشیدی. در چنین موقعیت مراقب باش که به همان سادگی که به دستش می آوری از دستش ندهی که بدست آوردن مجددش کار آسانی نخواهد بود . کم هستند افرادی که بتوانند از یک فرد خسیس پولی بدست بیاورند، اما تو میتوانی. هرچند خودت هم واقعا انتظار را نخواهی داشت اما پیشاپیش به تو تبریک میگویم. پول خوبی بدست می آوری. . اگر مجرد هستی به عشق زندگیت خواهی رسید و نامزد خواهی کرد و اگر ازدواج کردی عشق و محبت بینتان مستحکم تراز قبل خواهد شد . هنوز وسایلت را جمع نکردی؟ سفر کوتاهی در پیش داری. سفری که تا ۲ روز دیگر درباره آن با تو سخن خواهند گفت. آن را قبول کن. یکی از سفرهای بیادماندی برایت خواهد شد.