الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یروز تماس گرف گفتم اشتباه ولی ولکن نبود کاشف بعمل اومد شمارم از گوشی خواهرش برداشت
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏
من پسرعموم فوت شده بود یه چن وقتی میگذشت مراسم داشتن .بعد من نتونستم برم فرداش امتحان داشتم تو خونه تنها بودم.پسرعمم اومده بود الکی الکی ادرس خونه دومادمون ک مکانیکه میگرف بعدم رف گوشیشو اورد شمارشو سیو کنه الکی طولش میداد.(ما باهم زیاد رفت و امد نداشتیم ی جوری ک درست نمیشناختیم همو)بعد فهمیدم منو بش پیشنهاد دادن.اونم گف دیگه یه دل ن صد دل عاشقت شدم.من پدرشو در اوردم تا جواب مثبت دادم😃
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
رفته بودم دفتری که محل کار همسرم بود..(همکار هستیم).. تهیه کننده به من پیشنهاد بازی دادند(ایشون در سینما معروف هستند به اینکه آدم درستی نیستند و...) من رو به همسرم کردم و گفتم : آقای...شما جای برادر من! به نظرتون قبول کنم؟؟!😂😂😂.