2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفاً یه لحظه☝️

976 بازدید | 23 پست

سلام بهترین دارویی که باهاش اسپرم مرد تعداد و کیفیتش می‌ره بالا چی هست؟از تجربیات خودتون یا دیگران میتونید بهم دارویی معرفی کنید؟گیاهی همه جوره ش استفاده کردیم فایده نداشته دکترم چندتا ویتامین و اینا نوشته می‌خوام بدونم همسر کسی تجربه مصرف داروی قوی تری داشته؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سوال هست برام. هرچی خوردیم فایده نداشته

کسی جواب نمیده اگر کسی بدونه هم ترجیح میدن برن تو تاپیکای مزخرف 

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
واس چی میخواین قوی بشه؟؟ این دارو رو فقط متاهلا استفاده میکنن؟؟؟

واسه بارداریه والا فک کنم متاهلا بیشتر به فکر بچه دار شدن باشند 

داروی بی بی استارت مدل مردانه و ال کارنیتین خیلی خوبه

بی بی استارت؟شما تجربه ای در این مورد دارید؟

داروهای شیمیایی به درد نمیخوره، برید سراغ طب سنتی..

ما که از شیمیایی جواب نگرفتیم از طب سنتی جواب گرفتیم 

کلی بخوام بگم ما چندتا چیز رو استفاده کردیم :

۱. پیاز فراوون همراه هر غذا

۲. گوشت نخود حداقل هفته ای یه بار و کلا نخودچی کشمش روزانه هم خوبه

۳. انار فراوووون، ینی کلللی پول انار دادیم 😄 انار برای افزایش اسپرم و مشکلات نعوظ و .. عالیه

۴. زردک یا هویج ایرانی یعنی گونی گونی میخریدیم و آب شو می گرفتیم و میخوردیم از اولی که برداشت شد تا آخری که دیگه تو بازار نبود گرفتیم و مصرف کردیم

۵. نسخه ی امام صادق علیه السلام : پیاز تفت داده تو روغن زیتون با تخم مرغ محلی نطفه دار برای صبحونه 

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭
بی بی استارت؟شما تجربه ای در این مورد دارید؟

یه داروی مکمل برا تقویت اسپرم از همه جهت. بله همسرم استفاده میکرد

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
داروهای شیمیایی به درد نمیخوره، برید سراغ طب سنتی.. ما که از شیمیایی جواب نگرفتیم از طب سنتی جواب گ ...

همه ی این کارا رو کردیم همش دروغ و چرته شمام شانس آوردی وگرنه اینا همش دروغه

[QUOTE=183486815]داروهای شیمیایی به درد نمیخوره، برید سراغ طب سنتی.. ما که از شیمیایی جواب نگرفتیم از طب سنتی جواب گ ...[/QUOTE

سلام اینو تو یه تاپیک دیگه فرستاده بودم کپی کردم براتون

ما هم مشکل داشتیم ولی الان شکر خدا نی نی ۵ ماهم کنارم خوابیده

یه داروی مکمل برا تقویت اسپرم از همه جهت. بله همسرم استفاده میکرد

جدی؟چه خوب ،آزمایش همسرت تغییر خوبی کرد؟شما باردار شدی؟

جدی؟چه خوب ،آزمایش همسرت تغییر خوبی کرد؟شما باردار شدی؟

اره بعد مکملا رنجش خیلی تغییر کرد.بله باردارشدم. البته ماهی که باردار شدم یه مدت  مکمل گیاهی استفاده کرد به اسم لاویگ سرچ کنید توضیحاتش هست بنظرم اونم چیز خیلی خوبی بود

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
همه ی این کارا رو کردیم همش دروغ و چرته شمام شانس آوردی وگرنه اینا همش دروغه

عزیزم چرت نیست من مطمئنم شما اینجوری زردک و انار استفاده نکردید ،،

همسر من هم قبلا ویتامین ای و ال کارنیتین و زینک و ... مصرف کرده بود مرکز ابن سینا میکرواینجکشن رو بهمون پیشنهاد داد ولی شکر خدا با این درمان طبیعی بچه دار شدیم