2777
2789
نویسندگی دوس داری گلم؟ چیزی هم مینویسی؟

اره خعلی عزیزم 

خعلی دست به قلم نمیشم ولی هرموقع میرم سمت نوشتن خعلی چیزای قشنگی به ذهنم میاد 😅تعریف از خود نباشه

ولی همه میگن استعداد دارم 

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

چقدر خوب.  چن سالته البالوجان  اسمت هم با ذوق انتخاب کردی. منم دوس دارم نویسندگی رو.&nbs ...

فدات بشم 😘

من مهسام ۱۸ 

چقد خوب ایشالا باهم یه جا استخدام شیم😃❤

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زمانایی از روز رو بیشتر دوست داری؟من شبا. خلوت. با یه نور ملایم. حسم میشکفه...به سهراب سپهری و نق ...

والا خعلی برام فرق نمیکنه فقط روزم کسل نباشه 

ولی بیشتر موقعی ک خعلی حالم بده مینویسم واقن خوب میشم به آیه قسم به قلم واقن ایمان دارم❤

آره سهراب سپهری ک عاشقشم کاش زنده بود خدابیامرز

چقدر خوب.  چن سالته البالوجان  اسمت هم با ذوق انتخاب کردی. منم دوس دارم نویسندگی رو.&nbs ...

اسم توهم خعلی قشنگه 

اصل بده😃😅😂❤

خدانکنه عزیزم.  ان شالله موفق و سربلند باشی.  من بفکر استخدام نیستم  استخدام نویسن ...

سلامت باشی قشنگم 

همچنین عزیز دلم 

راستش خعلی راجب اینجاها اطلاعات ندارم مرسی ک گفتی❤😘

واقعا...قسم به قلم.  میدونی هرکی ارزوهاشو مینویسه در واقع دعوتشون کرده به براوروه شدن...

اوهوم 😍

سلامت باشی قشنگم  همچنین عزیز دلم  راستش خعلی راجب اینجاها اطلاعات ندارم مرسی ک گفتی❤😘

دفاتر روزنامه مثلا

رورنامه هایی که تو شهرتون پخش میشن مثلا صبح ها رورنامه صبح هست...صبح شیراز مثلا. 

یا دانشگاهها مراکز فرهنگی دارن که نشریه چاپ میکنن و این نشریه ها نویسنده هم میخان. 

دفاتر روزنامه مثلا رورنامه هایی که تو شهرتون پخش میشن مثلا صبح ها رورنامه صبح هست...صبح شیراز مثلا. ...

آهان چقدر خوب 

باید رزومه کاری بنویسم آیا به نظرت؟

آهان چقدر خوب  باید رزومه کاری بنویسم آیا به نظرت؟

باهاشون صحبت کن ببین چی میگن

راستش من اطلاعی ندارم درین زمینه 

و رشته من چیز دیگه ای هست. 

ولی شاید ازت بخان نمونه های متنی که مینویسی رو بهشون نشون بدی تا بدونن مثلا قلمت چجوره...

متن هایی ک نوشتی رو از قبل باید مرتب کنی تا نشون بدی. 

باهاشون صحبت کن ببین چی میگن راستش من اطلاعی ندارم درین زمینه  و رشته من چیز دیگه ای هست.&nbs ...

آهان دصتت درد نکنه فاطمه جان مرسی ک وقت گذاشتی 

هیشکی نمیومد داشتم کامل نا امید میشدم بوص بت 

ایشالا هر چی از خدا میخای بت بده و کنار خانواده شاد و آخرو عاقبت بخیر بشی عزیزم🥰😍😘❤🌹

کاری نکردم عریزدلم  اینا چیزایی بود ک بذهنم رسید.  منم واست یه عالمه ارزوهای خوب مبکنم و ...

مرسی نفسم 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤