2777
2789
عنوان

مهمان سرزده

193 بازدید | 14 پست

تولد همسرم، مادر و برادر و پسرخالشون سرزده،اومدن خونمون...عمم فوت شد خیلی سریع و بدون آمادگی قبلی رفتم شهرستان مراسمشون،مادر شوهرم سرزده اومد موند پیش شوهرم...سرکار بودم اومدم دیدم مادرشوهرم اومده خونمون پیش شوهرم...ظهر روز عید داشتم ظرفهای ناهار رو میشستم مادرشوهرم و برادرشون سرزده اومدن خونمون...خیلی ناراحت این موضوع بودم که آخه چرا سرزده😑من آمادگی ندارم، آرایش مناسب ندارم، لباس مناسب تنم نیست، خونه آماده مهمون نیست،میوه نداریم، و چیزهای دیگه.بالاخره این عید اعتراض کردم( به همسرم گفته بودم اما میگفتن مادرمه،چی بگم) یه دعوا و بحث حسابی شد، مادرشوهرم گفت خونه پسرم که نباید اطلاع بدم بیام و همسرم یک هفتست که قهره و میگه نباید تو میگفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت درست بوده اگه از اول میگفتی اینجوری بد عادت نمیشدن 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
مادر شوهرت خیلی بیشعوره تامام

راستش حالا که اعتراض کردم و خیلی مودبانه ازشون خواهش کردم که لطفا اطلاع بدین قبلش که بتونم بهترین پذیرایی رو ازتون داشته باشم،ایشون منو بیشعور میدونن،که چرا به من میگی اطلاع بدم

راستش حالا که اعتراض کردم و خیلی مودبانه ازشون خواهش کردم که لطفا اطلاع بدین قبلش که بتونم بهترین پذ ...

تو کار درست و کردی آدم باید راحت حرفش و بزنه اونم ناراحته یه لیوان آب بخوره

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
کارت درست بوده اگه از اول میگفتی اینجوری بد عادت نمیشدن 

راستش حالا که اعتراض کردم و خیلی مودبانه ازشون خواهش کردم که لطفا اطلاع بدین قبلش که بتونم بهترین پذیرایی رو ازتون داشته باشم،ایشون منو بیشعور میدونن،که چرا به من میگی اطلاع بدم

راستش حالا که اعتراض کردم و خیلی مودبانه ازشون خواهش کردم که لطفا اطلاع بدین قبلش که بتونم بهترین پذ ...

زودتر باید این چیزا رو حالیشون کنی یه کم رو بدی همین میشه دیگه.

بگو والا تو اطرافم تا حالا ندیدم این مدلی سر زده برن جایی

حتی خونه پسرشون

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

همسرتون بی منطقه 

اصلا میهمان سرزده بدترین اجباریه که به ادم میشه 

من چند باری خاله همسرم که یه جورایی نقش مادر همسرم رو داشت سرزده اومد حالا شرایط من بسیار بد 

خونه تازه خریده بودیم اصلاااا شرایط پذیرایی نداشتم بچه کوچک داشتم 

واقعا این سرزده اومدن به نظرم چیزی جز سرک کشیدن نیست

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خلاصه نمی‌دونم کار من اشتباه بود که بهشون گفتم یا نه

به نظر من کار درستی کردی 

اونا بیشعور که درک نمیکنن

منم دیروز زن برادرم زنگ زد  که آبجی میخواهیم بیاییم عید دیدنیتون اصلا امادگیشو نداشتم همون لحظه میخواستن بیان منم پیچوندم وگفتم نه من اینجوری دوس ندارم یه شب شام بیایید . فک کنم ناراحتش کردم 

به نظر من کار درستی کردی  اونا بیشعور که درک نمیکنن منم دیروز زن برادرم زنگ زد  که آبجی ...

برای هر کسی ممکنه پیش بیاد که اون روز آمادگی نداشته باشه ،به هر دلیلی، کاش که همو درک کنیم